Петър Дяксов става член на управителния съвет на БЕА

С гордост обявяваме, че нашият управляващ партньор Петър Дяксов стана член на управителния съвет на “Българската е-комерс асоциация” (БЕА). Като успешен предприемач с богат опит в онлайн търговията и дигиталния маркетинг, той притежава дълбока експертиза в областта, която му позволява не само да разбира актуалните тенденции, но и да преодолява предизвикателствата, пред които се изправят представителите на е-комерс сектора в България.

На 25 септември 2024 г. по време на редовното общо събрание на БЕА, Петър Дяксов спечели убедителна подкрепа. Неговият мандат ще продължи две години, през които той ще играе роля в развитието на е-комерс индустрията в България.

В рамките на този период, управляващият партньор на нашата дигитална агенция ще има възможност да работи за подобряването и развитието на е-комерс индустрията в България, повишаването на потребителската удовлетвореност, както и за  изграждането на устойчиви контакти между представителите в бранша.

„Моята основна цел е изсветляването на неетичните практики в онлайн търговията. Заедно с моите колеги в БЕА ще работим по създаването на система от правила, които да помагат на онлайн търговците да разрешават юридически и други казуси, както и да постигат по-добри резултати.“ споделя Петър Дяксов.

Той има ясна визия за възможностите на БЕА да създаде една лоялна общност на онлайн търговците в България:

„Искам да работя за това все повече онлайн търговци да припознават БЕА като асоциация, която защитава техните права и интереси, а също така да привлечем нови членове.“ допълва Петър Дяксов.

За Българската е-комерс асоциация

БЕА е „гласът на е-комерс индустрията в България“. Неин приоритет е интегрирането на по-добри и желани политики за индустрията чрез тясно сътрудничество с държавните органи. Сред основните ѝ цели е да  изгради доверие у потребителите към електронната търговия, да я развива и популяризира. БЕА представлява своите членове пред държавните органи, обществени организации и фирми в България и по света и защитава техните права и професионални интереси. Освен това, Асоциацията развива международна дейност и поддържа контакти със сродни организации в страната, региона, Европа и света.

От името на целия екип на SEOMAX поздравяваме Петър Дяксов за новата му роля и му пожелаваме успех в постигането на заложените цели.

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.