Как и защо подкрепихме Първия спортен фестивал в Пловдив – Fit & Jumping Festival 2018

Спортен фестивал Fit & Jumping festival 2018. Seomax подкрепи първия спорен фестивал в Пловдив. Изработка на сайт за събития

На 12-13 май се проведе спортен фестивал Fit & Jumping festival 2018” в Международен панаир, палата номер 7, в град Пловдив. С огромно удоволствие съобщаваме, че ние от SEOMAX.BG подкрепихме това прекрасно събитие. Фестивалът беше разделен на вътрешна и външна част, вътрешна, която бе платена зона и външна част от 12 декара площ, която бе безплатна за абсолютно всички участници.

Защо спонсорирахме и подкрепихме това събитие?

SEOMAX е дигитална агенция, която развива своя бизнес предимно в онлайн пространството, но нашият живот и офис е в град Пловдив. Интересува ни всичко живо, което се случва в града.

Както знаете ИТ технологиите са едни от най-бързо развиващите се направления и обхваща все по-голяма част от обществото ни, с други думи ИТ технологиите навлизат не само в нашата работа, а и дома и бита на всеки човек. За съжаление те навлезнаха и почти изтласкаха спорта и активния начин на живот от домовете ни, като това е най-вече показателно за децата и младите. Ние решихме да подкрепим „Fit & Jumping festival 2018”, защото осъзнаваме, че развитието на спорта и активния начин на живот трябва да вървят ръка за ръка със съвременните технологии, или образно казано във всеки един дом освен компютър, фейсбук или вайбър, трябва да присъстват спортове като – Стречинг, Табата, Канго Джъмпс и Фит Джъмпинг.

Как подкрепихме събитието?

  • Ние представихме фестивала онлайн с изработка на сайт fjfestival.com
  • Ние подкрепихме финансово фестивала и раздадохме също и подаръци на всички спечелили отбори в състезанието.
  • Ние участвахме с работна ръка като доброволци и бяхме до всеки един от вас, който присъства.
  • Ние помогнахме и с разпространението на рекламите за събитието чрез интернет маркетинг каналите, които ползваме за нашите клиенти.
  • Ние предавахме на живо по време на събитието и направихме Facebook реклами и Google реклами.

Какво се случи?

Всички присъстващи имаха възможност да участват в 40 различни активности – Zumba, Kangoo Jumps, Fit Jumping, Tabata, TapOut, Strong By Zumba, Piloxing, Port De Bras, Yoga, Combat  и много други, представени от 30 известни инструктори от цяла България и Румъния. Освен това всички можеха да посетят семинари и да чуят важни съвети и тенденции за здравословното хранете и спорта, които са изключително важни теми в нашия живот и не бива да бъдат пренебрегнати.

40 различни спортни активности на фестивала. 30 инструктори от цяла България и Румъния. Изработка на сайт за спорт

Външната част бе разделена на различни зони. Спортни клубове участваха с разнообразни тренировки както за деца, така и за възрастни.

Спортен фестивал Fit&Jumping festival 2018. Външната част на спорния фестивал. Направа на сайт за спорт

Във вътрешната част, благодарение на едни от най-добрите инструктори от страната се проведоха множество тренировки и атмосферата бе прекрасна. Имаше много участници, които се включиха с голяма страст.

Fit Jumping тренировка на спортния фестивал. Изработка на сайтове за спорт

Проведоха се и състезания по един от най-нашумелите тренировки днес, а именно по Kangoo Jumps. На едното състезание, участниците се бореха, за да си спечелят чисто нови Kangoo обувки. А за финал, се проведе още едно състезание за хореография по Kangoo Jumps. Победителите си спечелиха купа за 1-во място и много други награди, но за всички участници имаше изненади.

Състезания по Kangoo Jumps. Спортен фестивал 2018. Изработка на сайт за събитие

Събитието приключи с едно голямо хоро на Kangoo обувки и всички участници се забавляваха заедно.

Ние от Дигитална агенция SEOMAX бяхме свидетели на една уникална емоция, една прекрасна атмосфера и пълна зала с нахъсани спортуващи хора. И всичко това на едно място! Радваме се, че станахме част от Fit & Jumping festival 2018! Прекрасно е, когато видите толкова много хора и такава жажда за спортуване у тях но не забравяйте, че децата следват примера на своите родители!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.