Как и защо подкрепихме Първия спортен фестивал в Пловдив – Fit & Jumping Festival 2018

Спортен фестивал Fit & Jumping festival 2018. Seomax подкрепи първия спорен фестивал в Пловдив. Изработка на сайт за събития

На 12-13 май се проведе спортен фестивал Fit & Jumping festival 2018” в Международен панаир, палата номер 7, в град Пловдив. С огромно удоволствие съобщаваме, че ние от SEOMAX.BG подкрепихме това прекрасно събитие. Фестивалът беше разделен на вътрешна и външна част, вътрешна, която бе платена зона и външна част от 12 декара площ, която бе безплатна за абсолютно всички участници.

Защо спонсорирахме и подкрепихме това събитие?

SEOMAX е дигитална агенция, която развива своя бизнес предимно в онлайн пространството, но нашият живот и офис е в град Пловдив. Интересува ни всичко живо, което се случва в града.

Както знаете ИТ технологиите са едни от най-бързо развиващите се направления и обхваща все по-голяма част от обществото ни, с други думи ИТ технологиите навлизат не само в нашата работа, а и дома и бита на всеки човек. За съжаление те навлезнаха и почти изтласкаха спорта и активния начин на живот от домовете ни, като това е най-вече показателно за децата и младите. Ние решихме да подкрепим „Fit & Jumping festival 2018”, защото осъзнаваме, че развитието на спорта и активния начин на живот трябва да вървят ръка за ръка със съвременните технологии, или образно казано във всеки един дом освен компютър, фейсбук или вайбър, трябва да присъстват спортове като – Стречинг, Табата, Канго Джъмпс и Фит Джъмпинг.

Как подкрепихме събитието?

  • Ние представихме фестивала онлайн с изработка на сайт fjfestival.com
  • Ние подкрепихме финансово фестивала и раздадохме също и подаръци на всички спечелили отбори в състезанието.
  • Ние участвахме с работна ръка като доброволци и бяхме до всеки един от вас, който присъства.
  • Ние помогнахме и с разпространението на рекламите за събитието чрез интернет маркетинг каналите, които ползваме за нашите клиенти.
  • Ние предавахме на живо по време на събитието и направихме Facebook реклами и Google реклами.

Какво се случи?

Всички присъстващи имаха възможност да участват в 40 различни активности – Zumba, Kangoo Jumps, Fit Jumping, Tabata, TapOut, Strong By Zumba, Piloxing, Port De Bras, Yoga, Combat  и много други, представени от 30 известни инструктори от цяла България и Румъния. Освен това всички можеха да посетят семинари и да чуят важни съвети и тенденции за здравословното хранете и спорта, които са изключително важни теми в нашия живот и не бива да бъдат пренебрегнати.

40 различни спортни активности на фестивала. 30 инструктори от цяла България и Румъния. Изработка на сайт за спорт

Външната част бе разделена на различни зони. Спортни клубове участваха с разнообразни тренировки както за деца, така и за възрастни.

Спортен фестивал Fit&Jumping festival 2018. Външната част на спорния фестивал. Направа на сайт за спорт

Във вътрешната част, благодарение на едни от най-добрите инструктори от страната се проведоха множество тренировки и атмосферата бе прекрасна. Имаше много участници, които се включиха с голяма страст.

Fit Jumping тренировка на спортния фестивал. Изработка на сайтове за спорт

Проведоха се и състезания по един от най-нашумелите тренировки днес, а именно по Kangoo Jumps. На едното състезание, участниците се бореха, за да си спечелят чисто нови Kangoo обувки. А за финал, се проведе още едно състезание за хореография по Kangoo Jumps. Победителите си спечелиха купа за 1-во място и много други награди, но за всички участници имаше изненади.

Състезания по Kangoo Jumps. Спортен фестивал 2018. Изработка на сайт за събитие

Събитието приключи с едно голямо хоро на Kangoo обувки и всички участници се забавляваха заедно.

Ние от Дигитална агенция SEOMAX бяхме свидетели на една уникална емоция, една прекрасна атмосфера и пълна зала с нахъсани спортуващи хора. И всичко това на едно място! Радваме се, че станахме част от Fit & Jumping festival 2018! Прекрасно е, когато видите толкова много хора и такава жажда за спортуване у тях но не забравяйте, че децата следват примера на своите родители!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.