Любомир Атанасов на публична лекция в Аграрен университет Пловдив

Публична лекция, дигитален маркетинг, Любомир Атанасов, дигитален маркетинг, маркетинг, дигитален.

На 8 май 2018г. в V аудитория ще имате възможност да чуете публична лекция от управителя на SEOMAX и управляващ партньор на Internet Media GroupЛюбомир Атанасов. Той ще говори по темата – Дигитален маркетинг за хотели и ресторанти – стратегии, канали и стъпки на развитие. На тази публична лекция ще научите как се използват различни канали за дигитална реклама в туризма в своята цялост. Също така как всеки един канал допринася за цялостния маркетинг на обекта.

Защо дигитален маркетинг?

Дигиталният маркетинг е един много перспективен канал за промотиране продуктите и услугите на хотели и ресторанти. Хората в днешно време проверяват обектите в Интернет, преди да ги посетят. На лекцията ще научите как да използвате това в своя полза. Как да изградите сайта си така, че да е интуитивен? Как да приканва хората към желано от Вас действие? Трябва да знаете отговорите за да не разчитате изцяло на различни агенции, които да пълнят обекта Ви.

За лектора

Опитът на Любомир Атанасов до момента е натрупан в много различни области като Уеб дизайн, SEO оптимизация, търговска дейност, стратегически маркетинг и реклама, преподавателска дейност. През годините той участва в много фирмени обучения, следвайки ментори и участвайки в открити уоршоп срещи. Той прави тези неща с цел обогатяване и изграждане на повече познания в сферата на бизнеса. По този начин фирмата има възможност да предложи по-добри продукти и услуги на своите клиенти, съобразявайки сайтовете с последните тенденции и добри практики за изработка на сайт. Съчетавайки познанията си по изработка на сайтове, SEO оптимизация, планиране и изпълнение, заедно с уменията си в търговията той успешно участва в много вътрешно фирмени и външни проекти довели до високи резултати и развитие.

SEOMAX цели да подпомогне развитието на дигиталните технологии в Пловдив и да изгради познаваемост за възможностите на дигиталната реклама днес. Фирмата се ангажира с различни социални дейности и подпомага различни събития като Fit and Jumping Festival 2018, Digital4Plovdiv и други.

Лекцията започва в 10:00,
Заповядайте!

Допълнение: Снимки от събитието!

лекция по дигитален маркетинг и SEO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.