Дигитална агенция SEOMAX – от Пловдив до София с разМАX

SEOMAX офис снимки

Време е да ви разкажем и за следващата стъпка от развитието на агенцията, която предприехме – ние го наричаме накратко „Офис София“. Това решение е част от цялостната стратегия за развитие на фирмата и целта му е да достигнем и привлечем нови клиенти, да наградим маркетинг екипа и да подобрим цялостното обслужването и контакта с нашите клиенти.

Начело на тази задача застава нашият Мениджър Бизнес Развитие – Митко Денев, както му казваме ние! Иначе си е Димитър Денев.

Какво разказва Митко относно новия ни офис

„Въпреки че работим в дигитална среда, при работата с по-големи бизнеси и клиенти много често се изисква личен контакт и среща на място. Това помага за цялостната синхронизация и по-добрата работа с екипа на клиента. При планиране на предстоящи кампании, както и в ежедневната комуникация. За изграждането на софийския ни екип имаме конкретна визия и планове, по която работим в момента. Вярвам, че в резултат на всичко това ще се разкрият нови възможности за развитие на агенцията и че това ще ни направи още по-разпознаваеми като бранд. Новият офис ще бъде предпоставка и за развитието на нови партньорства, както и ще постави началото на редица нови активности и проекти.“

 

Естествено не пропуснахме да го питаме и къде се намира точно офисът. Адресът му е: кв. Слатина, ул. Иван Димитров – Куклата N:15.

Основните направления, в които софийските ни колеги ще работят, ще бъдат свързани с разработката и реализацията на цялостни стратегии за дигитален маркетинг, управление на онлайн репутацията и цялостно присъствие на брандовете в социалните мрежи, изграждане и управление на рекламни кампании във Facebook и Google, както и имейл маркетинг, и SEO оптимизация.

Какво предстои?

И за край на статията ще ви разкрием малко повече и за първата инициатива, която ще бъде организирана от SEOMAX офис София – работното й име е Friday Business Breakfast. Първото издание ще бъде в началото на месец ноември и плановете са да организираме подобни срещи всеки месец. Те ще бъдат тематични – във формат 10-15 човека. На тях ще присъстват клиенти на фирмата, специално поканени гости и партньори. Първата тема ще бъде Black Friday, както и полезни съвети от маркетинг гледна точка, свързани с този период от годината. За повече информация ни следете в социалните мрежи! Със сигурност ще откриете всичко необходимо.

 

Email: sofia@seomax.bg

Телефон за връзка: +359 (889) 555 830

Адрес: кв. Слатина, ул. Иван Димитров – Куклата N:15.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.