Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия с четвърто издание

Digital4Plovdiv #4

Ако искате да разберете какви са актуалните тенденции в дигиталния маркетинг и електронната търговия и да откриете добри практики, с помощта на които да трансформирате Вашия онлайн бизнес, тогава посетете Digital4Plovdiv 2019. Четвъртото издание на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия ще се проведе на 30 Ноември и 1 декември в Конгресен център на Международен панаир – Пловдив. Радваме се да споделим, че Дигитална агенция SEOMAX е съорганизатор и партньор на събитието.

По традиция Digital4Plovdiv ще събере на едно място водещи специалисти с дългогодишен опит в областта на дигиталния маркетинг и онлайн търговията. Те ще представят актуалните тенденции, ще дискутират реални казуси и ще споделят работещи решения от практиката. Тази година лектори на мащабното събитие ще бъдат над 50 водещи експерти, а очакванията са то да бъде посетено от над 400 участници.

В списъка с лектори ще откриете имената на специалисти от екипа на SEOMAX, които  са приготвили полезни презентации и ще вземат участие в интересни дискусии. Сред тях са управляващите съдружници Любомир Атанасов и Петър Дяксов, Димитър Денев – мениджър бизнес развитие, Християна Петкова – специалист по онлайн маркетинг, Стефка Георгиева – специалист по онлайн маркетинг и Станимир Георгиев – уеб дизайнер.

Програмата на събитието е съсредоточена върху важните и актуални теми в сферата на онлайн маркетинга и електронната търговия. В първия ден на Digital4Plovdiv ще бъдат засегнати основни направления като: социални мрежи, видео маркетинг, SEO, PPC, Content marketing, Performance Marketing. На специална гала вечер ще бъдат връчени и наградите на победители в Digital Stars – конкурс за млади дигитални маркетолози. Вторият ден е с фокус изцяло върху електронната търговия. Лекторите ще обсъдят теми като платформи за онлайн магазини, доставки, дропшипинг, законови регулации, иновации в онлайн търговията и др.

Събитието е много полезно за собственици на онлайн магазини, маркетинг мениджъри, специалисти по дигитален маркетинг и всички, които искат да надградят знанията си. Участниците ще имат възможността да зададат въпросите си и да получат ценни съвети за развитието на своя бизнес онлайн. Не на последно място, Digital4Plovdiv предоставя чудесна атмосфера за създаване на ценни контакти и партньорства.

Остават броени дни до началото на Digital4Plovdiv2019, така че побързайте да вземете своя билет. Приятелите на Дигитална агенция SEOMAX могат да се възползват от 25% отстъпка с промокод: SEOMAX25D4P.

Очакваме Ви!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.