Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия с четвърто издание

Digital4Plovdiv #4

Ако искате да разберете какви са актуалните тенденции в дигиталния маркетинг и електронната търговия и да откриете добри практики, с помощта на които да трансформирате Вашия онлайн бизнес, тогава посетете Digital4Plovdiv 2019. Четвъртото издание на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия ще се проведе на 30 Ноември и 1 декември в Конгресен център на Международен панаир – Пловдив. Радваме се да споделим, че Дигитална агенция SEOMAX е съорганизатор и партньор на събитието.

По традиция Digital4Plovdiv ще събере на едно място водещи специалисти с дългогодишен опит в областта на дигиталния маркетинг и онлайн търговията. Те ще представят актуалните тенденции, ще дискутират реални казуси и ще споделят работещи решения от практиката. Тази година лектори на мащабното събитие ще бъдат над 50 водещи експерти, а очакванията са то да бъде посетено от над 400 участници.

В списъка с лектори ще откриете имената на специалисти от екипа на SEOMAX, които  са приготвили полезни презентации и ще вземат участие в интересни дискусии. Сред тях са управляващите съдружници Любомир Атанасов и Петър Дяксов, Димитър Денев – мениджър бизнес развитие, Християна Петкова – специалист по онлайн маркетинг, Стефка Георгиева – специалист по онлайн маркетинг и Станимир Георгиев – уеб дизайнер.

Програмата на събитието е съсредоточена върху важните и актуални теми в сферата на онлайн маркетинга и електронната търговия. В първия ден на Digital4Plovdiv ще бъдат засегнати основни направления като: социални мрежи, видео маркетинг, SEO, PPC, Content marketing, Performance Marketing. На специална гала вечер ще бъдат връчени и наградите на победители в Digital Stars – конкурс за млади дигитални маркетолози. Вторият ден е с фокус изцяло върху електронната търговия. Лекторите ще обсъдят теми като платформи за онлайн магазини, доставки, дропшипинг, законови регулации, иновации в онлайн търговията и др.

Събитието е много полезно за собственици на онлайн магазини, маркетинг мениджъри, специалисти по дигитален маркетинг и всички, които искат да надградят знанията си. Участниците ще имат възможността да зададат въпросите си и да получат ценни съвети за развитието на своя бизнес онлайн. Не на последно място, Digital4Plovdiv предоставя чудесна атмосфера за създаване на ценни контакти и партньорства.

Остават броени дни до началото на Digital4Plovdiv2019, така че побързайте да вземете своя билет. Приятелите на Дигитална агенция SEOMAX могат да се възползват от 25% отстъпка с промокод: SEOMAX25D4P.

Очакваме Ви!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.