Извънземното Max превзема вселената на Viber!

seomax стикери за viber

Извънредни новини: Извънземното Max превзема вселената на Viber! Бързаме да ви успокоим, че няма поводи за притеснение. Max не е просто извънземно, той е нашият дружелюбен маскот. От днес потребителите на приложението Viber могат да изтеглят безплатните стикери MaxFun  и да се забавляват заедно с Max!

Изтеглете стикерите бързо и лесно, като сканирате QR кода с телефона ви!

Графичните дизайнери на Дигитална агенция SEOMAX са творчески личности. Въпреки натоварения им график, който изобилства от задачи за нашите клиенти, те винаги успяват да намерят удобен момент, за да се захванат с някое ново предизвикателство. Така се появиха и Viber стикерите, които са дело на нашия талантлив графичен дизайнер – Любка Димитрова.

Разбира се, не пропускахме да попитаме  Любка как се е родила идеята. Ето какво ни сподели тя:
“В момента хората все по-често прибягват до стикери и емотикони, за да изразят емоциите си в чат комуникация. Исках да създам нещо по-различно и така ми хрумна да направя Viber стикери. Маx е много сладък и забавен и тази роля много му отива. Сигурна съм, че е потребителите във Viber ще го харесат, колкото и ние в SEOMAX.”

От днес всеки от вас може да свали напълно безплатно 13-те MaxFun стикера и да използвате Max, за да кажете здравей, да напомните на някого, че го обичате или да информирате колегите ви, че сте в среща и ще им се обадите по-късно.

Изтеглете извънземно готините стикери на Max  от тук! И нека забавлението да започне!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.