Управляващият съдружник на SEOMAX Петър Дяксов е жури в Сайт на годината

Петър Дяксов жури в сайт на годината

Радваме се да съобщим, че управляващият съдружник на дигитална агенция SEOMAX Петър Дяксов за втора поредна година е жури в конкурса Сайт на годината. Заедно с още 13 признати специалисти от сегмент “Маркетинг”, ще оценяват уеб проектите, които ще се борят за престижното отличие тази година.

За конкурса Сайт на годината

Конкурсът Сайт на годината е насочен към собствениците и създателите на сайтове и уеб проекти, създадени в България и има за цел да даде поле за изява на проекти в различни области.

Тази година се провежда неговото четвърто поредно издание, като участници ще бъдат отличени в общо 11 категории: Корпоративен сайт, Сайт на startup или малка фирма, Електронен магазин, Институционален сайт, Медиен сайт, Продуктов сайт, Сайт за онлайн услуги, Сайт на събитие, Сайт на кауза / НПО, Личен сайт и Mobile App.

Етапът на регистрация на кандидатите вече е затворен и съвсем скоро предстои журито да започне етапа на оценяването. В Конкурсът тази година ще вземат участие общо 122 проекта, като най-голям интерес има в категориите Електронен магазин – с 21 участници и  Сайт на Startup или малка фирма – 19 участници.

Всички кандидати ще бъдат оценени на база на критерии, които са приети от журито  в отделните сегменти – маркетинг, дизайн и техническо изпълнение и Mobile App.

Дигитална агенция SEOMAX винаги е подкрепяла и заставала зад инициативи, които помагат за развитието на дигиталния бранш у нас. Конкурсът сайт на годината е именно една такава инициатива и сме щастливи, че нашият управляващ съдружник Петър Дяксов е част от нея.

Нетърпеливи сме да разберем кои ще бъдат победителите тази година! Ще ви издадем, че обновеният уеб сайт на SEOMAX също ще се състезава в категория Корпоративен сайт!  Пожелаваме успех на всички участници!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.