Управляващият съдружник на SEOMAX Петър Дяксов е жури в Сайт на годината

Петър Дяксов жури в сайт на годината

Радваме се да съобщим, че управляващият съдружник на дигитална агенция SEOMAX Петър Дяксов за втора поредна година е жури в конкурса Сайт на годината. Заедно с още 13 признати специалисти от сегмент “Маркетинг”, ще оценяват уеб проектите, които ще се борят за престижното отличие тази година.

За конкурса Сайт на годината

Конкурсът Сайт на годината е насочен към собствениците и създателите на сайтове и уеб проекти, създадени в България и има за цел да даде поле за изява на проекти в различни области.

Тази година се провежда неговото четвърто поредно издание, като участници ще бъдат отличени в общо 11 категории: Корпоративен сайт, Сайт на startup или малка фирма, Електронен магазин, Институционален сайт, Медиен сайт, Продуктов сайт, Сайт за онлайн услуги, Сайт на събитие, Сайт на кауза / НПО, Личен сайт и Mobile App.

Етапът на регистрация на кандидатите вече е затворен и съвсем скоро предстои журито да започне етапа на оценяването. В Конкурсът тази година ще вземат участие общо 122 проекта, като най-голям интерес има в категориите Електронен магазин – с 21 участници и  Сайт на Startup или малка фирма – 19 участници.

Всички кандидати ще бъдат оценени на база на критерии, които са приети от журито  в отделните сегменти – маркетинг, дизайн и техническо изпълнение и Mobile App.

Дигитална агенция SEOMAX винаги е подкрепяла и заставала зад инициативи, които помагат за развитието на дигиталния бранш у нас. Конкурсът сайт на годината е именно една такава инициатива и сме щастливи, че нашият управляващ съдружник Петър Дяксов е част от нея.

Нетърпеливи сме да разберем кои ще бъдат победителите тази година! Ще ви издадем, че обновеният уеб сайт на SEOMAX също ще се състезава в категория Корпоративен сайт!  Пожелаваме успех на всички участници!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.