Alternative Advertising става част от семейството на SEOMAX

Alternative Advertising става част от семейството на SEOMAX

Alternative Advertising става част от семейството на SEOMAX

Alternative Advertiging Става част от SEOMAX

Здравей, приятели! Имаме новина за вас. Днес сме щастливи, че най-накрая може да ви споделим за един вълнуващ проект, който подготвяхме в последните месеци. Рекламна агенция Alternative Advertising  вече официално е част от голямото семейство на SEOMAX. Приветстваме ги с добре дошли и сме сигурни, че заедно предстои да откриваме нови хоризонти!

Запознайте се с Alternative Advertising

Нетърпеливи сме да ви разкажем повече за това как решихме да предприемем тази крачка и какво следва от тук насетне, но първо нека да ви представим най-новия член на нашето семейство.

Alternative Advertising е рекламна агенция, базирана в София, която през последните 13 години успешно специализира в организиране на събития и BTL активности. Дългогодишният им опит им е помогнал да натрупат солидна експертиза и да се отличат като една от водещите рекламни агенции в тази сфера.

Доказателство за високият им професионализъм и успешната им реализация е богатото им портфолио от клиенти, на които са помогнали да представят своя бранд по най-добрия начин. Сред компаниите, с които Alternative Advertising са работили през годините, се нареждат редица разпознаваеми български и международни брандове. В дългия списък с клиенти на агенцията присъстват компании като Lidl, HELL, Microsoft, Fashion Days, Pepsi, Audi, Teo Bebe, Pufies и др.

Защо решихме да обединим сили?

Няколко са причините, които в крайна сметка доведоха до това обединение. Трябва да отбележим, че ние отдавна познаваме екипа на Alternative Advertising и в последните години сме имали възможността да работим заедно с тях по реализирането на няколко различни проекта. През това време многократно се уверихме във високото ниво на професионализъм и качествените услуги, които агенцията предлага.

Освен това, открихме, че и двете компании споделяме общи ценности и сходна философия що се отнася до обслужването на нашите клиенти. В десетте години, от както SEOMAX съществува като дигитална агенция, ние винаги сме се ръководили от нашата мисия да предоставяме на клиентите ни полезни и висококачествени услуги, за да им помогнем успешно да развиват своя бизнес в онлайн пространството и да постигат желаните резултати.

Вярваме, че присъединяването на Alternative Advertising към SEOMAX е естествена крачка в тази посока. Обединявайки сили и експертиза, ние имаме възможност да предложим на нашите клиенти едно още по-богато портфолио от услуги, осигурявайки им ефективни инструменти, с които да изградят силно присъствие не само в дигиталното пространство, но и офлайн.

Отбелязваме присъединяваме на Alternative Advertising с виртуална наздравица и се връщаме отново в работен режим, защото подготвяме и други интересни проекти, за които нямаме търпение да ви споделим. Очаквайте скоро още вълнуващи новини от SEOMAX!

alternative advertising a seomax company

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.