Alternative Advertising става част от семейството на SEOMAX

Alternative Advertiging Става част от SEOMAX

Здравей, приятели! Имаме новина за вас. Днес сме щастливи, че най-накрая може да ви споделим за един вълнуващ проект, който подготвяхме в последните месеци. Рекламна агенция Alternative Advertising  вече официално е част от голямото семейство на SEOMAX. Приветстваме ги с добре дошли и сме сигурни, че заедно предстои да откриваме нови хоризонти!

Запознайте се с Alternative Advertising

Нетърпеливи сме да ви разкажем повече за това как решихме да предприемем тази крачка и какво следва от тук насетне, но първо нека да ви представим най-новия член на нашето семейство.

Alternative Advertising е рекламна агенция, базирана в София, която през последните 13 години успешно специализира в организиране на събития и BTL активности. Дългогодишният им опит им е помогнал да натрупат солидна експертиза и да се отличат като една от водещите рекламни агенции в тази сфера.

Доказателство за високият им професионализъм и успешната им реализация е богатото им портфолио от клиенти, на които са помогнали да представят своя бранд по най-добрия начин. Сред компаниите, с които Alternative Advertising са работили през годините, се нареждат редица разпознаваеми български и международни брандове. В дългия списък с клиенти на агенцията присъстват компании като Lidl, HELL, Microsoft, Fashion Days, Pepsi, Audi, Teo Bebe, Pufies и др.

Защо решихме да обединим сили?

Няколко са причините, които в крайна сметка доведоха до това обединение. Трябва да отбележим, че ние отдавна познаваме екипа на Alternative Advertising и в последните години сме имали възможността да работим заедно с тях по реализирането на няколко различни проекта. През това време многократно се уверихме във високото ниво на професионализъм и качествените услуги, които агенцията предлага.

Освен това, открихме, че и двете компании споделяме общи ценности и сходна философия що се отнася до обслужването на нашите клиенти. В десетте години, от както SEOMAX съществува като дигитална агенция, ние винаги сме се ръководили от нашата мисия да предоставяме на клиентите ни полезни и висококачествени услуги, за да им помогнем успешно да развиват своя бизнес в онлайн пространството и да постигат желаните резултати.

Вярваме, че присъединяването на Alternative Advertising към SEOMAX е естествена крачка в тази посока. Обединявайки сили и експертиза, ние имаме възможност да предложим на нашите клиенти едно още по-богато портфолио от услуги, осигурявайки им ефективни инструменти, с които да изградят силно присъствие не само в дигиталното пространство, но и офлайн.

Отбелязваме присъединяваме на Alternative Advertising с виртуална наздравица и се връщаме отново в работен режим, защото подготвяме и други интересни проекти, за които нямаме търпение да ви споделим. Очаквайте скоро още вълнуващи новини от SEOMAX!

alternative advertising a seomax company

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.