Кандидатствайте в третото издание на Digital Stars и се наредете сред най-добрите млади маркетолози

digital stars

Щастливи сме да споделим, че за трета поредна година Дигитална агенция SEOMAX е партньор на Digital Stars – Конкурс за най-добрите дигитални маркетолози на България. Целта на Конкурса е да открие и отличи млади и амбициозни специалисти, избрали да се развиват в някоя от сферите на дигиталния маркетинг и постигат високи успехи.

Освен да носи вълнението и усмивките, които личат на лицата на отличените, Digital Stars застава с една сериозна кауза, а именно да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага и да насърчи младите таланти от цялата страна да открият и развиват своя кариерен път именно в този сектор.

Ако и вие искате да се включите в третото издание на Digital Stars и да се наредите сред отличените тази година, все още имате възможност да подадете своята кандидатура. Крайният срок е удължен до 23:59, 26 септември 2021.
Ето всичко най-важно, което трябва да знаете, преди да подадете своята кандидатура:

Кой може да участва?

Подобно на всички други конкурси, Digital Stars също има своите правила. Затова препоръчваме на всички желаещи да се включат, първо да се запознаят със секцията “Правила” на сайта.

В Digital Stars могат да се включат участници на възраст между 16-35 години, които имат не повече от 5 години професионален опит в някоя от сферите на дигиталния маркетинг. Участието в Конкурса е напълно безплатно. Необходимо е желаещите да попълнят формата за кандидатстване, като представят свой проект, който са осъществили в рамките на последните 2 години.

Правилата на Digital Stars позволяват да номинирате кандидат, който смятате че притежава необходимите знания и умения и е достоен да получи престижното отличие. Ако докато четете това изречение, в главата ви изплува подходящ кандидат, не се колебайте да го номинирате още сега.
digital stars - seomax

Изберете подходящата категория

Дигиталният маркетинг е наистина обширна сфера. За да даде възможност на повече млади хора да се изявят и да бъдат отличени, Digital Stars има цели 10 състезателни категории:
● Платена реклама;
● Маркетинг в социалните мрежи;
● Оптимизация за търсещи машини (SEO);
● Маркетинг чрез съдържание;
● Маркетинг стратегии и бизнес развитие;
● Автоматизации, чат ботове и имейл маркетинг;
● Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг;
● Творчески маркетинг;
● Електронна търговия;
● Видео маркетинг

Кой ще оценява участниците?

Всяка година в журито на Конкурса намират място едни от най-изявените и успешни специалисти в дигиталния сектор у нас. Тази година организаторите на Конкурса издават, че в състава на журито присъстват както познати лица, така и специалисти, който за пръв път ще оценяват участниците.

Обявяването на журито започна и вече са известни част от експертите, които ще оценяват кандидатите тази година. За повече информация, посетете страницата на Digital Stars във Facebook.

Не се колебайте, а подайте своята кандидатура в Конкурса

Ако се чудите дали да участвате, съветваме ви да не отлагате за следващата година, а да подготвите и подадете своята кандидатура сега. Ето няколко чудесни причини защо си струва да участвате.

Чудите ли се колко добри сте във вашата сфера? Участието в Digital Stars ви дава възможност “да си сверите часовника с други млади и амбициозни специалисти от същата сфера.

Освен това, вече споменахме, че журито се състои от опитни експерти. Те не само ще изберат кой да бъде отличен, но също така ще върнат обратна връзка за представянето на всеки един от кандидатите. Това е още една страхотна възможност, която не бива да пропускате!

Накрая, но не и на последно място, наградите на отличените ще бъдат връчени по време на бляскава церемония, изпълнена с емоции, вълнение и усмивки. Тя ще се проведе на 18 Ноември като част от програмата на Digital4Plovdiv. По време на събитието ще имате възможност не само да се забавлявате, но и да създадете полезни контакти!

Часовникът тиктака! Остават броени дни до крайния срок: 26 Септември. Кандидатствайте и станете следващата дигитална звезда: https://digitalstars.bg/application/!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.