Case Study: Първи позиции в GOOGLE за “SAINT GOBAIN”

първи позиции в google, case study от SEOMAX

Saint-Gobain е един от световните строителни лидери със своите висококачествени материали, иновативни решение, енергийна ефективност и др. Компанията е създадена през далечната 1665 година в Париж, като постепенно развива някои от най-успешните брандове в строителния сектор – Weber, Isover, Rigips, Ecophon. Weber е водещ производител на хидроизолационни системи, лепила за плочки и др. Rigips предлага пълна гама от материали за суго строителство – гипсокартон, фугопълнители, мазилки и др. И всички брандове работят като „добре смазана машина“ под крилете на Saint-Gobain.

Философията на Saint-Gobain е силно фокусирана върху устойчивото строителство и енергийната ефективност, за да се намали влиянието на човечеството върху околната среда. „Групата“ подкрепя различни международни каузи и развива стратегията „Хабитат“ за строителните си решения и продукти.

Преди повече от година започна партньорството ни с Групата в направление SEO оптимизация на Saint-gobain.bg. Уеб сайтът представяше мисията, направленията на компанията, както и брандовете, с които оперира.

Състоянието на сайта и класиранията му по водещи ключови думи не беше добро. По брандови търсения Saint-Gobain не се появяваше на първа позиция, а по много от направленията им бяха на втора и трета страница.

За да бъдат измерими резултатите от нашата работа, е важно да се заложат цели за постигане. Определихме ключовите думи, по които искахме сайтът да се класира на първо място и водещи позиции като „устойчиво строителство“, енергийна ефективност“ и „иновации в строителството“.

Постигнахме страхотни резултати благодарение на нашата отдаденост към проекта, професионализма, с който подходихме към проекта и комуникацията с клиента. С това Case Study искаме да отправим благодарност за доверието на международната строителна компания Saint-Gobain и затова, че ни даде възможност да работим съвместо през 2017 и 2018 година върху SEO оптимизацията на сайта.

СВАЛИ CASE STUDY В PDF

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.