Case Study: Как подобрихме имиджа на винарски комплекс CHATEAU COPSA

цялостен онлайн маркетинг на винарски комплекс

Днес ще ви представим работата ни по един нестандартен винарски комплекс в Долината на розите – Chateau Copsa. Един дискретен оазис, изпълнен с романтика и тайнственост, любим на ценителите на доброто вино. Впечатляващото на комплекса не свършва до тук.. той е истински замък! Да, замък в община Карлово с лозови масиви и невероятно вино. Комплексът е с две части – замъка Шато Копса и модерния Мезон Копса, като всяка стая има собствен стил според вкуса на посетителите. Гостите могат да се насладят на невероятни СПА процедури и изискана Гурме вечеря с дегустация на селектирани сортове вина. Шато Копса е признат от много медии, в това число и елитното издание Forbes Bulgaria (през 2018 година).

Искрено се възхищаваме на комплекса и с голям ентусиазъм поехме задачата да изградим и поддържаме онлайн представянето на приказния винарски комплекс. Голяма част от бизнесите не се нуждаят просто от “SEO” или реклама във Facebook, а от цялостно решение за онлайн бизнеса им. Затова ние създадохме комплексната ни услуга „SEOMAX EFFECT“ – макс ефект за вашия бизнес. Тя е комбинация от подходящи онлайн стратегии за популяризиране на бранд и увеличение на продажбите, а съотвеният случай резервациите в комплекса Шато Копса.

Първата стъпка, която преприехме, е анализ на целевата аудитория и създаване на стратегия. Целите на комплекса бяха да увеличим разпознаваемостта на комплекса, резервациите му и онлайн продажбата на вино (на по-късен етап).

Каналите, които заложихме за постигането им, са:

  • Уеб сайт, с който всички потенциални гости могат да се запознаят с комплекса
  • Управление на Facebook и Instagram страница
  • Управление на реклами във Facebook
  • Управление на реклами в Google Ads
  • SEO на уеб сайта
  • Копирайтинг съдържание
  • Графичен дизайн
  • Имейл маркетинг

СВАЛИ CASE STUDY В PDF

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.