Case Study: Как подобрихме имиджа на винарски комплекс CHATEAU COPSA

цялостен онлайн маркетинг на винарски комплекс

Днес ще ви представим работата ни по един нестандартен винарски комплекс в Долината на розите – Chateau Copsa. Един дискретен оазис, изпълнен с романтика и тайнственост, любим на ценителите на доброто вино. Впечатляващото на комплекса не свършва до тук.. той е истински замък! Да, замък в община Карлово с лозови масиви и невероятно вино. Комплексът е с две части – замъка Шато Копса и модерния Мезон Копса, като всяка стая има собствен стил според вкуса на посетителите. Гостите могат да се насладят на невероятни СПА процедури и изискана Гурме вечеря с дегустация на селектирани сортове вина. Шато Копса е признат от много медии, в това число и елитното издание Forbes Bulgaria (през 2018 година).

Искрено се възхищаваме на комплекса и с голям ентусиазъм поехме задачата да изградим и поддържаме онлайн представянето на приказния винарски комплекс. Голяма част от бизнесите не се нуждаят просто от “SEO” или реклама във Facebook, а от цялостно решение за онлайн бизнеса им. Затова ние създадохме комплексната ни услуга „SEOMAX EFFECT“ – макс ефект за вашия бизнес. Тя е комбинация от подходящи онлайн стратегии за популяризиране на бранд и увеличение на продажбите, а съотвеният случай резервациите в комплекса Шато Копса.

Първата стъпка, която преприехме, е анализ на целевата аудитория и създаване на стратегия. Целите на комплекса бяха да увеличим разпознаваемостта на комплекса, резервациите му и онлайн продажбата на вино (на по-късен етап).

Каналите, които заложихме за постигането им, са:

  • Уеб сайт, с който всички потенциални гости могат да се запознаят с комплекса
  • Управление на Facebook и Instagram страница
  • Управление на реклами във Facebook
  • Управление на реклами в Google Ads
  • SEO на уеб сайта
  • Копирайтинг съдържание
  • Графичен дизайн
  • Имейл маркетинг

СВАЛИ CASE STUDY В PDF

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.