SEOMAX – изложител на eCommerce Academy Conference 2019

конференция за електронна търговия, seomax ще бъде изложител

За IV-та година в град Русе ще се проведе eCommerce Academy Conference. Очаквайте едни от най-добрите специалисти и предприемачи от сферата на електронната търговия у нас и още няколко държави. Именно затова като подзаглавие на събитието, организаторите поставят “Building eCommerce Bridges” (Създаване на мостове в електронната търговия).

За кого е подходящо събитието?

Конференцията е за всеки търговец, който иска да се запознае с важни за бизнеса теми като възможности за продажба в страната и чужбина, различни маркетингови подходи, нови и класически методи за комуникация с клиентите, продажба в маркетплейс платформи, видове логистика и възможности за използване на фулфилмънт услуги и много други.

Какво предстои?

  • 25 топ лектори
  • Над 30 изложители
  • 6 практически обучения
  • Над 400 участници от 5 държави

 

Изключително се радваме, че ние от Дигитална агенция SEOMAX ще имаме възможност да се включим на това събитие като изложители. Елате, за да се запознаем и да чуете повече за нас и нашата дейност. Ние помагаме на Вашия бизнес да постигне максимални резултати, като избираме най-подходящата стратегия за целта. Използваме всички възможни средства, за да наберете популярност в интернет и да привлечете повече потенциални клиенти. Ако стартирате онлайн бизнес или имате вече такъв, но имате въпроси, за нас ще бъде удоволствие да отговорим на тях и да ви дадем ценни съвети от нашата практика.

Вижте и част от лекторите на събитието:

Радослав Крумов – представител на водеща куриерска компания в страната, Мартин Богданов – експерт в сферата на платежните инструменти онлайн, Кирил Динов – мениджър развитие в голяма, румънска платформа за оптимизиране на продажбите, Елса Флореа – ръководител на международни отдел на компания продаваща онлайн на девет пазара и няколко международни лектори по теми свързани с продажбите в eBay и Amazon.

Заповядайте на 7-ми юни в една от най-емблематичните сгради в България – “Доходно здание”,гр. Русе, за да се запознаете с известни специалисти в електронната търговия и за да натрупате нови знания.

 Очакваме ви на щанда на SEOMAX!

 За повече информация и записвания: https://ecommercebg.com/

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.