SEOMAX – изложител на eCommerce Academy Conference 2019

конференция за електронна търговия, seomax ще бъде изложител

За IV-та година в град Русе ще се проведе eCommerce Academy Conference. Очаквайте едни от най-добрите специалисти и предприемачи от сферата на електронната търговия у нас и още няколко държави. Именно затова като подзаглавие на събитието, организаторите поставят “Building eCommerce Bridges” (Създаване на мостове в електронната търговия).

За кого е подходящо събитието?

Конференцията е за всеки търговец, който иска да се запознае с важни за бизнеса теми като възможности за продажба в страната и чужбина, различни маркетингови подходи, нови и класически методи за комуникация с клиентите, продажба в маркетплейс платформи, видове логистика и възможности за използване на фулфилмънт услуги и много други.

Какво предстои?

  • 25 топ лектори
  • Над 30 изложители
  • 6 практически обучения
  • Над 400 участници от 5 държави

 

Изключително се радваме, че ние от Дигитална агенция SEOMAX ще имаме възможност да се включим на това събитие като изложители. Елате, за да се запознаем и да чуете повече за нас и нашата дейност. Ние помагаме на Вашия бизнес да постигне максимални резултати, като избираме най-подходящата стратегия за целта. Използваме всички възможни средства, за да наберете популярност в интернет и да привлечете повече потенциални клиенти. Ако стартирате онлайн бизнес или имате вече такъв, но имате въпроси, за нас ще бъде удоволствие да отговорим на тях и да ви дадем ценни съвети от нашата практика.

Вижте и част от лекторите на събитието:

Радослав Крумов – представител на водеща куриерска компания в страната, Мартин Богданов – експерт в сферата на платежните инструменти онлайн, Кирил Динов – мениджър развитие в голяма, румънска платформа за оптимизиране на продажбите, Елса Флореа – ръководител на международни отдел на компания продаваща онлайн на девет пазара и няколко международни лектори по теми свързани с продажбите в eBay и Amazon.

Заповядайте на 7-ми юни в една от най-емблематичните сгради в България – “Доходно здание”,гр. Русе, за да се запознаете с известни специалисти в електронната търговия и за да натрупате нови знания.

 Очакваме ви на щанда на SEOMAX!

 За повече информация и записвания: https://ecommercebg.com/

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.