SEOMAX подкрепя Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019

SEOMAX подкрепя Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019

Нещо голямо предстои в Пловдив,  в края на Септември – Национален форум „Седмица на дигиталните технологии в България“.

Домакин на мащабното събитие ще бъде Международният технически панаир – Пловдив, а основен организатор – една от водещите компании в бранша Интернет Медия Груп, със солидната подкрепа на нас – Дигитална агенция SEOMAX. Събитието носи името Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 ще се проведе в продължение на цели шест дни – между 23-ти и 28-ми септември. То е основна част от тазгодишния Международен технически панаир – един от най-престижните форуми на Балканите за инвестиционни стоки и технологии. Очаквайте редица интересни събития, които ще съберат на едно място представители на държавната власт, бизнеса, инвеститори, най-добрите лектори, студенти, изобретатели, учени и любители на дигиталните технологии.

Bulgarian Digital Week е проект, който обединява няколко изложби, форуми и конференции в областта на информационните технологии, телекомуникациите, навигацията и телематиката. Вижте какво предстои:

Digital Expo

Водещи компании от България и чужбина ще презентират своите продукти и услуги в сферата на дигиталните технологии и ще демонстрират възможностите които дигиталната трансформация отваря на компаниите в съвременния свят.

Digital Summit

Над 13 тематични конференции в сферата на дигиталните технологии с над 250 лектори и над 2000 участници. Участието в конференциите е БЕЗПЛАТНО. Тук може да се запишете за безплатно участие на конференциите: www.bdw.bg (ВАЖНО: Безплатната регистрация е отворена до 10-ти Септември)

Digital Show

В рамките на 6 дни в специално обособени зони /Smart Corner/ фирми и иноватори ще демонстрират и презентират дигитални технологии и продукти в различни направления.Speed Mentoring – Динамична и интерактивна менторска сесия, която ще ви срещне с изявени лидери в различни области, които ще могат да ви бъдат полезни с ценни съвети и лична дискусия.

BDW Special Edition

Di Tech Special Edition – луксозно издание в което ще бъде публикувана информация за конференциите, интервюта с специалисти, новини, анализи, факти и прогнози в областта на дигиталните технологии.

Малко още статистика за събитието от 23 до 28 септември. Миналата година беше посетено от над 28 000 постители като имаше над 600 изложители.

Без съмнение Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 e едно събитие, което предлага множество полезни възможности за всички участници. Не пропускайте да станете и вие част от дигиталната седмица. Ние ще бъдем всеки ден там. Очакваме ви!

Повече информация за събитието, лекторите, конференциите и т.н. ще откриете в официалния сайт на събитието- https://bdw.bg. Очакваме ви!

Кога: 23-28.09 г.
Къде: Международен технически панаир – Пловдив

Безплатна регистрация: https://bdw.bg/#registration

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.