Дигитална агенция SEOMAX – победител в категория „Сватбен вдъхновител“ на Bridal Fashion Week & Awards.

SEOMAX победител в категория Сватбен вдъхновител

Приятели, изключително сме щастливи да споделим с вас, че сме победители в Категория „Сватбен вдъхновител (Инфлуенсър)“ на Bridal Fashion Week & Awards.

Благодарим за оказаното доверие първо на Ателие „Александра“, които бяха победители на миналогодишния конкурс, а тази година откриха 3-тото издание на Сватбената седмица на модата, която се проведе в град Пловдив – Европейска столица на културата за 2019 година през Юли.

Ние от Дигитална агенция SEOMAX имаме възможността да работим с Ателие „Александра“ и заедно продължаваме да постигаме отлични резултати. За нас бе удоволствие да присъстваме като гост на събитието, тъй като е изключително важно клиентът ни да бъде максимално удовлетворен от нашата работа. Когато ателието се обърна към нас, ние видяхме голям потенциал, разработен бизнес с уникален продукт, но без силно присъствие онлайн. Това, върху, което работим, е много по-голямото покритие в онлайн мрежата и разпознаваемост на бранда.

В момента ние управляваме Facebook страницата, Instagram, както и сме поели цялата Facebook реклама. Изготвили сме и Case Study, в което разказваме за цялата ни работа по проекта и резултатите, които сме постигнали. За нас е изключително удоволствие да публикуваме професионални снимки от всяка колекция и да рекламираме прекрасните рокли, на които модел е една от най-известните красиви модели у нас – Александра Петканова. Когато научихме, че Ателие „Александра“ е победител на Bridal Fashion Week, отразихме новината, както и това, че именно те ще открият таз годишното събитие, проведено в град Пловдив. Имахме възможност да присъстваме на събитието и да отразим с прекрасни снимки, страхотните булчински модели от новата колекция, във Facebook и Instagram.

Ние от Дигитална агенция SEOMAX сме победители в Категория 60 , „Сватбен вдъхновител (Инфлуенсър)“ на Bridal Fashion Week. А страхотната награда, която получаваме е продуциране на конференция по темата за Новите социални медии – фокус на сватбеното вдъхновение с лектори, именно от SEOMAX. Ще имаме възможност да проведем дискусии, консултации и Изложбен шоурум по време на 4-тата „Сватбена Седмица на модата“ в град Пловдив, България. А датата ще бъде 10-16.01.2020г.

Благодарим на Bridal Fashion Week & Awards за прекрасната възможност!

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.