Конкурс за млади дигитални маркетолози на България 2019

Digital Stars

Конкурсът за най-добри млади дигитални маркетолози на България за 2019 година вече стартира, а организатор на конкурса е Internet Media Group, които започнаха търсенето на младите таланти в 10 различни области на дигиталния маркетинг. Кандидатстването в конкурса „Digital Stars“ обяви своето начало в първите дни на октомври, като в него могат да участват български граждани на възраст между 18-35 години.

За нас е чест да бъдем партньори на такъв тип събития и конкурси. Радваме се, когато има толкова много млади и ентусиазирани маркетолози с жажда за развитие, а този конкурс е една страхотна възможност човек да се докаже.

“Digital Stars” е конкурсът, който цели да покаже таланта и да награди най-добрите. Подобно отличие ще открие още по-големи възможности за професионална реализация на по-младите специалисти в бранша. Петър Дяксов и Любомир Атанасов, като главни организатори и инициатори на конкурса, съветват всички млади специалисти да бъдат смели и да се включат в първото издание на конкурса.

Крайният срок за подаване на кандидатурите е до 27 октомври. Победители ще бъдат излъчени в 10 категории в сферата на дигиталния маркетинг.

  • Pay-per-click реклами
  • Маркетинг в социалните мрежи
  • SEO
  • Content Marketing
  • Маркетинг стратегии и бизнес развитие
  • Email маркетинг
  • Дигитален PR & Influence Marketing
  • Creative
  • Електронна търговия
  • Автоматизации и чат ботове.

Интересното тук е, че съставът на журито за сега се пази в тайна и ще бъде оповестен официално, след като изтече срокът за подаване на кандидатурите. В него са включени едни от най-изявените и добри специалисти в различните сфери в страната.

Как да се включиш?

Участниците трябва да имат професионален опит в сферата на дигиталния маркетинг не повече от 5 години. Те могат да се кандидатират само в една от 10-те категории, а за целта трябва да изпратят Case study за свой проект. Кандидатът трябва да предостави информация за клиента, целите, които са поставени, какви методи и инструменти са използвани за постигането им и обобщени крайни резултати. По този начин журито ще може да придобие реална представа за знанията и уменията на кандидата и да ги оцени подобаващо.

Позволено е и номиниране на кандидати. Важно условие тук е, че човекът, който номинира даден кандидат, трябва да представи неговите постижения максимално изчерпателно.

Победителите ще бъдат обявени на 30 ноември по време на бляскава гала вечер. Участието в конкурса е напълно безплатно. Пълните условия и правила за участие може да откриете в официалния сайт на конкурса: https://digitalstars.bg .

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.