ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.

Конференция Digital4Plovdiv – един успех за нас

Конференция Digital4Plovdiv – един успех за нас

Конференция Digital4Plovdiv – един успех за нас

Ние от екипа на Дигитална агенция SEOMAX с гордост Ви съобщаваме, че конференция Digital4Plovdiv, на тема онлайн маркетинг и търговия, беше изключителен успех. Като част от основния организатор IMG /Internet Media Group/, и ние като част от групата на IMG  – екипът на Seomax положи много усилия за успешното протичане на конференцията и както виждаме – усилията се възнаграждават. Над 400 участници имаха възможността да чуят презентациите на 31 лектора. Събитието премина без никакви проблеми, като всички участници си тръгнаха от конференцията с нови знания и насоки относно дигиталния маркетинг и търговията. Събитието откри управителя на IMG, г-н Любомир Атанасов, който покани кмета на гр. Пловдив инж. Иван Тотев за кратко обръщение към участниците. който сподели, че много се радва, че такова събитие в град Пловдив е събрало такъв интерес. Също така изрази своя оптимизъм в дигиталното развитие на града и ползата от такива събития за жителите и бизнеса в града.

Другият почетен гост – д.и.н. Добрина Проданова, председател на търговско-промишлената камара в Пловдив, също изнесе реч на откриването на конференцията. Тя сподели, че има много голям брой фирми в област Пловдив, които могат да спечелят от внедряването на информационни технологии и дигитален маркетинг в своята работа. От чужбина специално се включи и г-н Пламен Русев с кратко видео посветено към всички участници на D4P.

Отзиви от конференция Digital4Plovdiv

Участниците на конференцията останаха доволни от разделянето на темите според тематичните им направления в различни зали. Така те знаеха дали в конкретна зала ще видят лекция относно основните принципи на онлайн маркетинга и търговията, нещо практически насочено или добри практики в разработването на онлайн маркетинг стратегии. Успяхме да съчетаем и важните елементи свържани със счетоводството и правната част с онлайн търговията.

Някои от темите на конференцията

Голямо внимание привлече Елена Арнаудова, маркетинг кординатор на Google Partners за България. Тя изнесе лекция на тема „Развитието на дигиталният свят и тенденциите в България“, като в своята тема тя засегна най-новите тенденции в онлайн бизнеса, развитието на стари и появата на нови канали за реклама. Цялата лекция на Елена Арнаудова може да видите на официалния сайт на конференцията www.digital4plovdiv.com .
Темата “Inhouse marketing, или как да рекламираме без да плащаме!“ беше изнесена от Велизар Величков, търговски директор на Grabo. В своята презентация той представи различни начини за оптимизация и реклама, които не изискват влагането на финансови средства. Пред аудиторията той обясни основните принципи на контент маркетинга и стъпките, през които се минава за изграждане на лоялност сред клиентелата.
На конференцията своите лекции изнесоха и Любомир Русанов от Superhosting, Борислав Арапчев от Idea Studio и много други успели българи и специалисти в своите сфери.

Какво отличи Digital4Plovdiv от останалите IT конференции

В конференцията бяха засегнати не само технологични принципи при реализация и реклама на стоки онлайн, а и правните и счетоводни аспекти при онлайн търговията. Участниците имаха възможност да чуят за законовите изисквания при търговията със стоки онлайн, както и как законно да осчетоводят продажбите, извършвани през онлайн магазин. Тази конференция не беше само относно как да реализираме продажбата, а относно целия комплект дейности, засягащи един онлайн бизнес.

Дигитална агенция SEOMAX се занимава с изграждане и изпълнение на цялостен дигитален маркетинг на бранд и продукт. За нас беше голямо удоволствие да участваме в подбора на темите и лекторите, така че посетителите да получат възможно най-много практически насочени знания.

Очаквайте ни скоро с още нови теми в формата на конференцията D4P : SEOMAX – A brands best friend!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание