Конференция Digital4Plovdiv – един успех за нас

Любомир Атанасов на конференция Digital4Plovdiv

Ние от екипа на Дигитална агенция SEOMAX с гордост Ви съобщаваме, че конференция Digital4Plovdiv, на тема онлайн маркетинг и търговия, беше изключителен успех. Като част от основния организатор IMG /Internet Media Group/, и ние като част от групата на IMG  – екипът на SEOMAX положи много усилия за успешното протичане на конференцията и както виждаме – усилията се възнаграждават. Над 400 участници имаха възможността да чуят презентациите на 31 лектора. Събитието премина без никакви проблеми, като всички участници си тръгнаха от конференцията с нови знания и насоки относно дигиталния маркетинг и търговията. Събитието откри управителя на IMG, г-н Любомир Атанасов, който покани кмета на гр. Пловдив инж. Иван Тотев за кратко обръщение към участниците. който сподели, че много се радва, че такова събитие в град Пловдив е събрало такъв интерес. Също така изрази своя оптимизъм в дигиталното развитие на града и ползата от такива събития за жителите и бизнеса в града.

Другият почетен гост – д.и.н. Добрина Проданова, председател на търговско-промишлената камара в Пловдив, също изнесе реч на откриването на конференцията. Тя сподели, че има много голям брой фирми в област Пловдив, които могат да спечелят от внедряването на информационни технологии и дигитален маркетинг в своята работа. От чужбина специално се включи и г-н Пламен Русев с кратко видео посветено към всички участници на D4P.

Отзиви от конференция Digital4Plovdiv

Участниците на конференцията останаха доволни от разделянето на темите според тематичните им направления в различни зали. Така те знаеха дали в конкретна зала ще видят лекция относно основните принципи на онлайн маркетинга и търговията, нещо практически насочено или добри практики в разработването на онлайн маркетинг стратегии. Успяхме да съчетаем и важните елементи свържани със счетоводството и правната част с онлайн търговията.

Някои от темите на конференцията

Голямо внимание привлече Елена Арнаудова, маркетинг кординатор на Google Partners за България. Тя изнесе лекция на тема „Развитието на дигиталният свят и тенденциите в България“, като в своята тема тя засегна най-новите тенденции в онлайн бизнеса, развитието на стари и появата на нови канали за реклама. Цялата лекция на Елена Арнаудова може да видите на официалния сайт на конференцията www.digital4plovdiv.com.

Темата “Inhouse marketing, или как да рекламираме без да плащаме!“ беше изнесена от Велизар Величков, търговски директор на Grabo. В своята презентация той представи различни начини за оптимизация и реклама, които не изискват влагането на финансови средства. Пред аудиторията той обясни основните принципи на контент маркетинга и стъпките, през които се минава за изграждане на лоялност сред клиентелата.
На конференцията своите лекции изнесоха и Любомир Русанов от Superhosting, Борислав Арапчев от Idea Studio и много други успели българи и специалисти в своите сфери.

Какво отличи Digital4Plovdiv от останалите IT конференции

В конференцията бяха засегнати не само технологични принципи при реализация и реклама на стоки онлайн, а и правните и счетоводни аспекти при онлайн търговията. Участниците имаха възможност да чуят за законовите изисквания при търговията със стоки онлайн, както и как законно да осчетоводят продажбите, извършвани през онлайн магазин. Тази конференция не беше само относно как да реализираме продажбата, а относно целия комплект дейности, засягащи един онлайн бизнес.

Дигитална агенция SEOMAX се занимава с изграждане и изпълнение на цялостен дигитален маркетинг на бранд и продукт. За нас беше голямо удоволствие да участваме в подбора на темите и лекторите, така че посетителите да получат възможно най-много практически насочени знания.

Очаквайте ни скоро с още нови теми в формата на конференцията D4P : SEOMAX – A brands best friend!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.