Дигитална агенция SEOMAX – главен партньор на Digital4Plovdiv 2020

SEOMAX- главен партньор на Digital4Plovdiv 2020

Лятото може и да е към края си, но както се казва най-доброто тепърва предстои. Нашият екип с нетърпение очаква края на месец септември, защото е време за петото издание на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия D4P 2020. Дългочаканото събитие ще се проведе на 24.09-25.09 в Международен технически панаир – Пловдив. Организатор на конференцията е Digital4 Foundation, а ние сме щастливи да обявим, че Дигитална агенция SEOMAX е главен партньор на Digital4Plovdiv 2020.

За петото издание на D4P организаторите отново са подготвили интересна и полезна програма за всички присъстващи. По традиция първият ден на конференцията е посветен на актуалните тенденции и добрите практики в сферата на онлайн маркетинга. Във втория ден на D4P, център на вниманието ще бъде онлайн търговията – един от най-бързо развиващите се сектори.

Разбира се, неизменна част от всяко D4P събитие са лекторите, които споделят своя опит, ценни знания, съвети и работещи решения от практиката. Организаторите споделят, че тази година програмата се отличава с изключително силен лекторски състав. Участниците на събитието ще имат възможност да присъстват на лекции и дискусии, водени от над 40  от най-известните и утвърдени специалисти в бранша. В списъка с имена присъстват както вече познати лица, така и нови лектори, които ще се изявят за пръв път на сцената на D4P.

Тази година, част от лекторския състав са и специалисти от Дигитална агенция SEOMAX. Това са Петър Дяксов – управляващ съдружник, Димитър Денев – мениджър бизнес развитие, Християна Петкова – специалист по онлайн маркетинг и Станимир Георгиев – уеб дизайнер. Всички те са подготвили интересни теми и ще представят актуалните казуси в различни сфери.

По време на Digital4Plovdiv 2020 ще бъдат връчени наградите на победителите в конкурса Digital Stars. Това е второто издание на конкурса, чиято цел е да открие и отличи най-добрите млади дигитални маркетолози в България.

Ако все още не сте взели своя билет за това вълнуващо събитие, добрата новина е, че още имате шанса да го направите. Повече информация за билетите, програмата и лекторите ще намерите на официалния сайт на D4P: https://d4p.bg/.

Не пропускайте възможността да научите новостите в онлайн маркетинга и търговията и да получите ценни знания, които да приложите още на следващия ден. Независимо дали сте собственик на бизнес, предприемач, маркетинг специалист или дигитален ентусиаст, D4P е събитие, което ще ви помогне да откриете бизнес партньори, ценни контакти и нови възможности.

Очакваме Ви!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.