Дигитална агенция SEOMAX – главен партньор на Digital4Plovdiv 2020

SEOMAX- главен партньор на Digital4Plovdiv 2020

Лятото може и да е към края си, но както се казва най-доброто тепърва предстои. Нашият екип с нетърпение очаква края на месец септември, защото е време за петото издание на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия D4P 2020. Дългочаканото събитие ще се проведе на 24.09-25.09 в Международен технически панаир – Пловдив. Организатор на конференцията е Digital4 Foundation, а ние сме щастливи да обявим, че Дигитална агенция SEOMAX е главен партньор на Digital4Plovdiv 2020.

За петото издание на D4P организаторите отново са подготвили интересна и полезна програма за всички присъстващи. По традиция първият ден на конференцията е посветен на актуалните тенденции и добрите практики в сферата на онлайн маркетинга. Във втория ден на D4P, център на вниманието ще бъде онлайн търговията – един от най-бързо развиващите се сектори.

Разбира се, неизменна част от всяко D4P събитие са лекторите, които споделят своя опит, ценни знания, съвети и работещи решения от практиката. Организаторите споделят, че тази година програмата се отличава с изключително силен лекторски състав. Участниците на събитието ще имат възможност да присъстват на лекции и дискусии, водени от над 40  от най-известните и утвърдени специалисти в бранша. В списъка с имена присъстват както вече познати лица, така и нови лектори, които ще се изявят за пръв път на сцената на D4P.

Тази година, част от лекторския състав са и специалисти от Дигитална агенция SEOMAX. Това са Петър Дяксов – управляващ съдружник, Димитър Денев – мениджър бизнес развитие, Християна Петкова – специалист по онлайн маркетинг и Станимир Георгиев – уеб дизайнер. Всички те са подготвили интересни теми и ще представят актуалните казуси в различни сфери.

По време на Digital4Plovdiv 2020 ще бъдат връчени наградите на победителите в конкурса Digital Stars. Това е второто издание на конкурса, чиято цел е да открие и отличи най-добрите млади дигитални маркетолози в България.

Ако все още не сте взели своя билет за това вълнуващо събитие, добрата новина е, че още имате шанса да го направите. Повече информация за билетите, програмата и лекторите ще намерите на официалния сайт на D4P: https://d4p.bg/.

Не пропускайте възможността да научите новостите в онлайн маркетинга и търговията и да получите ценни знания, които да приложите още на следващия ден. Независимо дали сте собственик на бизнес, предприемач, маркетинг специалист или дигитален ентусиаст, D4P е събитие, което ще ви помогне да откриете бизнес партньори, ценни контакти и нови възможности.

Очакваме Ви!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.