Необходима ли е поддръжка на сайт или това са излишни разходи?

поддръжка на сайт

 

Налага ли се поддръжка на сайта или не? Много хора смятат това за излишно харчене на пари. Но идва момента, когато се замисляте да заемете своето почетно място в Интернет.

Защо е необходима поддръжка на сайт за бизнеса? Създаване на сайт статия от дигитална агенция SEOMAX

Решили сте да създадете сайт или онлайн магазин, разказващ за Вашата компания, нейната дейност, заслуги и предимства.

Намерили сте дигитална уеб агенция, занимаваща се със създаване на сайтове, сключили сте договор, обяснили сте идеята си за присъствие в Интернет и чакате направения сайт. Минава известно време, Вашия сайт е готов и вие може да го препоръчвате на вашите клиенти за правилна и точна информация, и сами му се любувате всеки ден. Благодарение на сайта ви се увеличиха потенциалните клиенти, и сайта започва да ви носи приходи. Но искате да добавите нова информация в сайта, следващата стъпка е появата на отстъпки и продажби, за които бихте искали да информирате потребителите на вашия сайт. И с всеки нов ден имате много нови идеи за промяна на вашия сайт към нещо по-добро.

 

Услугата Поддръжка на сайтa е идеалният вариант за вас в този случай!

 

Поръчвайки услугата за поддръжка, Вашия сайт винаги своевременно ще бъде актуализиран и ще работи денонощно.

Сайтът е сложна система и за да работи непрекъснато гладко и безпроблемно, той се нуждае от постоянна поддръжка, профилактика и архивиране и ъпдейтване на предни версии.

Също така в важно от време на време информацията да се обновява, за да може сайта ви да остане актуален и интересен за клиентите и партньорите. (И не само за тях, не забравяхте, че Google всичко гледа и знае, кой сайт се работи и по кой не.)

 

Да рекламирате бизнеса си в интернет чрез сайт изисква профилактична дейност, както и работа по неговото оптимизиране (SEO). Всичко това трябва да става на най-високо професионално ниво, и това трябва да бъде специализирана компания, а най-добре компанията, която ви е създала сайта. Вашата цел трябва да бъде да продавате повече , да печелите повече, да създавате контакти с нови партньори, а не да се притеснявате за сайта си . Това е работа на други хора с други умения.

Възможно е с внасянето на промени в сайта и поддържане на неговата работоспособност да заеме програмист, нает от Вас специално за тези цели или фирма, която предлага тази опция като функция. А колко по-спокойно ще спите , ако имате в екипа подобни хора!

 По този начин вашето интернет представителство винаги ще бъде в идеално състояние, периодично ще се обновява, което ще привлече още повече вниманието на потребителите, както и винаги ще функционира правилно в полза на вашия бизнес. Споделяйте и новостите си в социалните Ви мрежи: Facebook, Google Plus, Tweeter, Instagram, YouTube. Това ще привлече още внимание!

 

Как става поддръжката на сайта като услуга ли?

 

Трябва само да поръчате услугата „ Поддръжка на сайт “ и сайта ви ще се обновява и променя веднага, след като се обадите или да напише писмо със съответното искане.

 

Какво включва услугата „ Поддръжка на сайт “?

 

  • Редовно обновяване на информацията;
  • Редактиране и промени на текстовия материал;
  • Оптимизация и обработка на материали за сайта;
  • Добавяне на линкове;
  • Качване на модули или плъгини.
  • Защита от хакери.
  • Комуникация с хостингите.

 

Случва ли Ви се да забравяте да подновите хостинга или домейна и сайта Ви се озовава спрян за поредна година, просто защото не сте видели имейла. Отдел „поддръжка на сайтове“ ще го гледа вместо вас!

Управление и поддръжка на актуалността на интерактивни елементи на сайта (ценови листи, директории, новинарски емисии, и т.н.)

 

Вашият бизнес е подобен на жив организъм. Той расте и се развива. Всички тези промени трябва да бъдат отразени и в сайта. Услугата „ поддръжка на сайт “ е прекрасен помощник за тези цели!

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.