SEOMAX 2020:Творчески директор и офис във Варна

seomax-blog-03-11-2020-2

Новината, която бързаме да споделим, е че SEОMAX завърши присъединителни процедури и от днес част от компанията е Copywrite Studio на Любомир Любомиров. Самият Любомир става част от екипа на агенцията като Криейтив Директор и стартира изграждането на Офис Варна. Представителството ни в Морската столица ще се фокусира върху създаването на съдържание, но ще предлага на клиентите пълния набор от услуги.

Защо предприехме тази стъпка? Няколко са основните причини. С Любо и неговия екип сме работили по няколко проекта, той е лектор на Digital4Plovdiv и съ-организатор на Digital4Varna, който се провежда във Варна. Контактите с него отдавна са прехвърлили чисто бизнес насоката си и партньорството между двете компании вече е много успешно.

Въпреки, че основната задача на всеки Creative Director е да развива рекламната стратегия в нейната цялост, в случая той поема и допълнителна функция – “отговорник съдържание”. Или казано по друг начин – екипът му ще поеме всички основни задания, които изискват създаването на съответното съдържание. Независимо дали става дума за статия, лендинг страници, слогани, имейли или Facebook публикации. Целта е да синхронизираме стила на комуникация, с който нашите клиенти общуват със своите аудитории.

Copywrite Studio се е специализирала именно в тази част от комуникацията и през годините е развила десетки успешни Контент Маркетинг Стратегии за клиенти като Мебели Виденов, Събуей, Евроинс, Адрес Недвижими имоти, Еконт, Фикосота… Любомир Любомиров е лектор както на събитията Digital 4, така и в SoftUni, Telerik, Advance Academy, SEO Конференция и това го прави едно от разпознаваемите лица в дигиталния бранш с доказан почти 20 годишен опит. Неговите умения и опит със сигурност ще са полезни за SEOMAX и нашите кампании, както за нови, така и за настоящите ни клиенти.

Какви ще са ползите за екипа на SEOMAX? Първо, разширяваме нашето портфолио с допълнителни услуги като Контент Маркетинг (Маркетинг чрез съдържание), развиване на Контент стратегии и Контент календар. Допълнително, създаденото съдържание може да се Дистрибутира, което е различна услуга. Криейтив направлението от своя страна пък е съвкупност от съвсем различни дейности, които тепърва ще се развиват.
Втори и също толкова важен фактор е съчетаването на двете клиентски бази, което от своя страна дава много по-големи възможности за обслужване на по-широк спектър от потенциални бизнеси. Включително и отварянето на нов офис във Варна.

И нещо, което оставяме умишлено накрая – SEOMAX се позиционира успешно на Варненския пазар. След като заявим присъствието си в третия по големина град, покритието ни вече е наистина национално. Което носи и редица удобства за клиентите:

  • Възможност за много по-бързо отреагиране на възникнал казус. Всяко запитване, което изисква персонална среща може да се осъществи с лекота, независимо от това, къде се намира въпросния бизнес.Времето за реакция винаги е било приоритет за екипа ни. 
  • Предлагане на цялостни рекламни решения и концепции. Освен чисто техническото обслужване на клиентите, Криейтив отделът ще развие и творческия потенциал на екипа. Целта ни е вече да предлагаме пълен набор от услуги, насочени към затвърждаване и развиване на онлайн присъствието на даден бранд.
  • Повишаване на бранд реномето на нашите клиенти. За всеки бизнес е от ключова важност как изглежда в очите на своите потребители. Новите услуги могат и ще повишат имиджа на компанията пред нейните потенциални аудитории. Печелейки реномето на хората, ще ги превърнем в лоялни последователи на марката. Което е и цел на всеки бизнес.

Надяваме се това да бъде началото на едно успешно партньорство, полезно за клиентите и за нас. Казваме “Добре дошъл” на нашия Криейтив директор. И му пожелаваме да има само щастливи поводи да пали лулата си.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.