SEOMAX 2020:Творчески директор и офис във Варна

seomax-blog-03-11-2020-2

Новината, която бързаме да споделим, е че SEОMAX завърши присъединителни процедури и от днес част от компанията е Copywrite Studio на Любомир Любомиров. Самият Любомир става част от екипа на агенцията като Криейтив Директор и стартира изграждането на Офис Варна. Представителството ни в Морската столица ще се фокусира върху създаването на съдържание, но ще предлага на клиентите пълния набор от услуги.

Защо предприехме тази стъпка? Няколко са основните причини. С Любо и неговия екип сме работили по няколко проекта, той е лектор на Digital4Plovdiv и съ-организатор на Digital4Varna, който се провежда във Варна. Контактите с него отдавна са прехвърлили чисто бизнес насоката си и партньорството между двете компании вече е много успешно.

Въпреки, че основната задача на всеки Creative Director е да развива рекламната стратегия в нейната цялост, в случая той поема и допълнителна функция – “отговорник съдържание”. Или казано по друг начин – екипът му ще поеме всички основни задания, които изискват създаването на съответното съдържание. Независимо дали става дума за статия, лендинг страници, слогани, имейли или Facebook публикации. Целта е да синхронизираме стила на комуникация, с който нашите клиенти общуват със своите аудитории.

Copywrite Studio се е специализирала именно в тази част от комуникацията и през годините е развила десетки успешни Контент Маркетинг Стратегии за клиенти като Мебели Виденов, Събуей, Евроинс, Адрес Недвижими имоти, Еконт, Фикосота… Любомир Любомиров е лектор както на събитията Digital 4, така и в SoftUni, Telerik, Advance Academy, SEO Конференция и това го прави едно от разпознаваемите лица в дигиталния бранш с доказан почти 20 годишен опит. Неговите умения и опит със сигурност ще са полезни за SEOMAX и нашите кампании, както за нови, така и за настоящите ни клиенти.

Какви ще са ползите за екипа на SEOMAX? Първо, разширяваме нашето портфолио с допълнителни услуги като Контент Маркетинг (Маркетинг чрез съдържание), развиване на Контент стратегии и Контент календар. Допълнително, създаденото съдържание може да се Дистрибутира, което е различна услуга. Криейтив направлението от своя страна пък е съвкупност от съвсем различни дейности, които тепърва ще се развиват.
Втори и също толкова важен фактор е съчетаването на двете клиентски бази, което от своя страна дава много по-големи възможности за обслужване на по-широк спектър от потенциални бизнеси. Включително и отварянето на нов офис във Варна.

И нещо, което оставяме умишлено накрая – SEOMAX се позиционира успешно на Варненския пазар. След като заявим присъствието си в третия по големина град, покритието ни вече е наистина национално. Което носи и редица удобства за клиентите:

  • Възможност за много по-бързо отреагиране на възникнал казус. Всяко запитване, което изисква персонална среща може да се осъществи с лекота, независимо от това, къде се намира въпросния бизнес.Времето за реакция винаги е било приоритет за екипа ни. 
  • Предлагане на цялостни рекламни решения и концепции. Освен чисто техническото обслужване на клиентите, Криейтив отделът ще развие и творческия потенциал на екипа. Целта ни е вече да предлагаме пълен набор от услуги, насочени към затвърждаване и развиване на онлайн присъствието на даден бранд.
  • Повишаване на бранд реномето на нашите клиенти. За всеки бизнес е от ключова важност как изглежда в очите на своите потребители. Новите услуги могат и ще повишат имиджа на компанията пред нейните потенциални аудитории. Печелейки реномето на хората, ще ги превърнем в лоялни последователи на марката. Което е и цел на всеки бизнес.

Надяваме се това да бъде началото на едно успешно партньорство, полезно за клиентите и за нас. Казваме “Добре дошъл” на нашия Криейтив директор. И му пожелаваме да има само щастливи поводи да пали лулата си.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.