SEOMAX основен партньор на HR Summit & HR Career Fair Plovdiv 2019

seomax-osnoven-partnior-na-hr-summit-career-fair-2019

Здравейте, приятели!

Не изпускайте HR събитието на годината – 22.03.2019 година в Международен панаир Пловдив, палата 7. Присъединете се към обсъждането на актуални HR-задачи на HR Summit & Career Fair Plovdiv 2019 Приемете нови идеи, споделете опит, общувайте с HR-колеги!

Горди сме да ви информираме, че тази година сме сред основните организатори на кариерното събитие “HR Summit & Career Fair Plovdiv 2019”, който ще се състои на 22-ри март (този петък) в палата номер 7 в Международен Панаир – Пловдив. Начало: 9:30ч.

Събитието е от 2 част: 

HR Summit 2019 – Конференция в няколко зали с известни лектори и специалисти от HR индустрията (Лектори от Coca-Cola, ABB, Happy, Dunapak Rodina, Likora, SEOMAX, HBC, BulWork, Horizons и др.) Линк към събитието: https://hr.ditech.bg

HR Career Fair – Панаир на кариерата, в който ще има изложение на компании и техните отворени работни позиции и обучителни програми. Както и два панела: Презентация на различни професии и презентация на стажантски програми;

Събитието “Панаир на кариерата” е напълно безплатно за студенти, учащи се, млади специалисти и хора търсещи работа. Всички, които присъстват на събитието могат да посетят отделните панели и да се запознаят със стажантски програми, интересни професии, обучителни и сертификационни програми. Успоредно с Панаир на кариерата се провежда HR Summit 2019 – конференция, насочена към HR специалистите. Входът за студентите е свободен, единствено трябва предварително да се регистрират тук, за да могат да получат пропуск и сертификат за участие в конференцията.

Дигитална агенция SEOMAX подкрепя развитието на бизнеса и младите хора в България. Заповядайте и се включете в събитието напълно безплатно след регистрация!

Заповядайте да се видим и поговорим! Ще представим нашата стажантска програма и лекции свързани с Employer Branding и как да го увеличим чрез силата на дигиталното пространство.

Очакваме Ви!

#SEOMAX #hrcareerfairplovdiv2019 #hrsummirplovdiv2019

SEOMAX основен спонсор и партньор на HR Summit 2019

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.