SEOMAX с лектор на MarkeThinX CONF 2019

SEOMAX с лектор на конференция MarkeThinX CONF 2019 и партньори на събитието.

На 31 май 2019 година предстои конференция „MarkeThinX CONF 2019“ в град София, Капитал Форт, Зала NYC.

Развълнувани сме да съобщим, че тази конференция има над 50 ключови партньорства, като Дигитална агенция SEOMAX e едно от тях. Очаквайте най-добрите лектори, които не само ще говорят, но и ще дадат най-добрите практически примери, казуси, Think X идеи и интерактивно съдържание. Както знаете, в този вече дигитализиран свят, е важно да използваме последните видове технологии и дигитални и уеб решения. Петър Дяксов – партньор в Дигитална агенция SEOMAX е поканен да бъде лектор на събитието. Обещаваме да чуете от нас най-ценните съвети, с които да допринесем за развитието на Вашия бизнес.

Темите, които ще бъдат засегнати на събитието са:

  • Дигитален маркетинг
  • Електронна търговия
  • Онлайн бизнес
  • Иновации и технологии
  • Индустрия 4.0
  • Предприемачество

Конференцията ще се състои от 5 тематични панела и 20 обучения, уъркшопи, сесии с интерактивно съдържание, практически упражнения, Мисли “X” предизвикателство, дискусионен панел и Нетуъркинг „Х“ в градините на Кепитъл Форт. Събитието е подходящо за малки и средни фирми, компании, корпорации и стартъпи. Обещаваме да дадем най-ценните съвети, с които да увеличите своите продажби и продажби. Ще ви помогнем да бъдете иновативни в услугите си, както и в продуктите. Не пропускайте възможността да се срещнете с едни от най-добрите експерти по дигитален маркетинг, бизнес развитие, предприемачество и иновации. Ние сме специалисти в изграждането на цялостни дигитални стратегии и управление на рекламни проекти за страната и чужбина за в бъдеще. Нашата мисия е да помогнем на Вашия бранд да израсне. Затова не пропускайте нашата лекция и вземете най-доброто от това, което ще чуете! Ако искате да развиете бизнеса си или да стартирате с нов, ще ви очакваме!

Приятели, като партньори на MarkeThinX CONF 2019 ви предоставяме промо код „SEOMAX”, който ви дава 5% отстъпка от цените на всички категории билети, при регистрация до 23 март 2019 г.

Кога: 31 май 2019

Къде: София, Капитал Форт, Зала NYC.

Запазете своето място тук: https://markethinx.org/ 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.