SEOMAX с лектор на MarkeThinX CONF 2019

SEOMAX с лектор на конференция MarkeThinX CONF 2019 и партньори на събитието.

На 31 май 2019 година предстои конференция „MarkeThinX CONF 2019“ в град София, Капитал Форт, Зала NYC.

Развълнувани сме да съобщим, че тази конференция има над 50 ключови партньорства, като Дигитална агенция SEOMAX e едно от тях. Очаквайте най-добрите лектори, които не само ще говорят, но и ще дадат най-добрите практически примери, казуси, Think X идеи и интерактивно съдържание. Както знаете, в този вече дигитализиран свят, е важно да използваме последните видове технологии и дигитални и уеб решения. Петър Дяксов – партньор в Дигитална агенция SEOMAX е поканен да бъде лектор на събитието. Обещаваме да чуете от нас най-ценните съвети, с които да допринесем за развитието на Вашия бизнес.

Темите, които ще бъдат засегнати на събитието са:

  • Дигитален маркетинг
  • Електронна търговия
  • Онлайн бизнес
  • Иновации и технологии
  • Индустрия 4.0
  • Предприемачество

Конференцията ще се състои от 5 тематични панела и 20 обучения, уъркшопи, сесии с интерактивно съдържание, практически упражнения, Мисли “X” предизвикателство, дискусионен панел и Нетуъркинг „Х“ в градините на Кепитъл Форт. Събитието е подходящо за малки и средни фирми, компании, корпорации и стартъпи. Обещаваме да дадем най-ценните съвети, с които да увеличите своите продажби и продажби. Ще ви помогнем да бъдете иновативни в услугите си, както и в продуктите. Не пропускайте възможността да се срещнете с едни от най-добрите експерти по дигитален маркетинг, бизнес развитие, предприемачество и иновации. Ние сме специалисти в изграждането на цялостни дигитални стратегии и управление на рекламни проекти за страната и чужбина за в бъдеще. Нашата мисия е да помогнем на Вашия бранд да израсне. Затова не пропускайте нашата лекция и вземете най-доброто от това, което ще чуете! Ако искате да развиете бизнеса си или да стартирате с нов, ще ви очакваме!

Приятели, като партньори на MarkeThinX CONF 2019 ви предоставяме промо код „SEOMAX”, който ви дава 5% отстъпка от цените на всички категории билети, при регистрация до 23 март 2019 г.

Кога: 31 май 2019

Къде: София, Капитал Форт, Зала NYC.

Запазете своето място тук: https://markethinx.org/ 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.