Дигитална агенция SEOMAX – ментор на ”E-commerce Success“

Дигитална агенция Seomax е ментор на обучителната програма E-commerce success

Е, за първи път в страната, Българска е-комерс асоциация, Стопанският факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и ЦОУ, заедно със своите партньори, стартираха практически насочена квалификационна програма програма ”E-commerce Success”, която предоставя на мотивираните участници познания и практически умения за стартиране, маркетиране и устойчиво развитие на електронен бизнес.

Какво е  ”E-commerce Success“?

Целта на тази програма е да създаде уникално образователно пътуване към създаването на функциониращ онлайн магазин, с който да се съсредоточите върху своите резултати и цели. Ще научите за всяка една стъпка при създаване, маркетиране и развитие на Вашия електронен бизнес. Ще имате възможността да чуете най-добрите експерти в тази област, с реализирани успешни проекти, както в България, така и в чужбина. Обученията се провеждат 4 часа на седмица, през уикендите, в сградата на Стопанския факултет на Софийския университет.

За кого е подходящо обучението?

Обучението ”E-commerce Success” е насочено към студенти, предприемачи, които сега стартират или вече са в процес на реализация на собствен проект за онлайн магазин на локалния и международните пазари, и служители от компании, които отговарят или ще отговарят за развитието на е-бизнеса на компаниите.

Програмата е разделена на следните модули:

✔ Модул: Основи на-ecommerce
✔ Модул: Стартиране на успешен онлайн магазин
✔ Модул: Маркетинг планиране и рекламни кампании
✔ Модул: Измерване на ефективността на маркетинга

С радост ви съобщаваме, че Дигитална агенция SEOMAX е ментор в програмата в 4-ти модул с тема: „Google Analytics – практически насоки“! Не пропускайте да научите как да измервате постигнатите резултати, как да анализирате различните маркетинг канали и как да променяте Вашите маркетингови подходи. Ще чуете най-полезните тактики и съвети при един онлайн бизнес. Лектор по темата ще бъде Петър Дяксов, управляващ съдружник и маркетинг директор в SEOMAX.

Старт на програмата: 23 февруари 2019г.
Продължителност: 2 семестъра /120 часа

Повече информация: https://beabg.com/

Очакваме ви!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.