Дигитална агенция SEOMAX – ментор на ”E-commerce Success“

Дигитална агенция Seomax е ментор на обучителната програма E-commerce success

Е, за първи път в страната, Българска е-комерс асоциация, Стопанският факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и ЦОУ, заедно със своите партньори, стартираха практически насочена квалификационна програма програма ”E-commerce Success”, която предоставя на мотивираните участници познания и практически умения за стартиране, маркетиране и устойчиво развитие на електронен бизнес.

Какво е  ”E-commerce Success“?

Целта на тази програма е да създаде уникално образователно пътуване към създаването на функциониращ онлайн магазин, с който да се съсредоточите върху своите резултати и цели. Ще научите за всяка една стъпка при създаване, маркетиране и развитие на Вашия електронен бизнес. Ще имате възможността да чуете най-добрите експерти в тази област, с реализирани успешни проекти, както в България, така и в чужбина. Обученията се провеждат 4 часа на седмица, през уикендите, в сградата на Стопанския факултет на Софийския университет.

За кого е подходящо обучението?

Обучението ”E-commerce Success” е насочено към студенти, предприемачи, които сега стартират или вече са в процес на реализация на собствен проект за онлайн магазин на локалния и международните пазари, и служители от компании, които отговарят или ще отговарят за развитието на е-бизнеса на компаниите.

Програмата е разделена на следните модули:

✔ Модул: Основи на-ecommerce
✔ Модул: Стартиране на успешен онлайн магазин
✔ Модул: Маркетинг планиране и рекламни кампании
✔ Модул: Измерване на ефективността на маркетинга

С радост ви съобщаваме, че Дигитална агенция SEOMAX е ментор в програмата в 4-ти модул с тема: „Google Analytics – практически насоки“! Не пропускайте да научите как да измервате постигнатите резултати, как да анализирате различните маркетинг канали и как да променяте Вашите маркетингови подходи. Ще чуете най-полезните тактики и съвети при един онлайн бизнес. Лектор по темата ще бъде Петър Дяксов, управляващ съдружник и маркетинг директор в SEOMAX.

Старт на програмата: 23 февруари 2019г.
Продължителност: 2 семестъра /120 часа

Повече информация: https://beabg.com/

Очакваме ви!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.