Стаж по дигитален маркетинг

SEOMAX търси стажант по дигитален маркетинг

Ние сме млади, енергични, креативни и смели! За нас работата е удоволствие, забавление и отговорност, която не ни е страх да поемем. Ние сме екипът на дигитална агенция SEOMAX и търсим точно теб – нашият усмихнат и работлив като пчела стажант. 

Ако искаш да научиш повече за това що е то дигитален маркетинг, а SEO оптимизацията да не ти звучи като технически термин, за който трябва да ровиш в интернет, за да откриеш значението му – твоето място е при нас!

Бъди част от нашия екип и за няколко месеца ще те потопим в тайните на Facebook, Instagram, Google и още куп интересни онлайн места, които крият какви ли не изненади. При нас ще научиш как да планираш, създаваш успешни кампании и ще натрупаш практически опит, който ще ти помогне да развиеш личните и професионалните си качества.

Нашите стажанти ще се запознаят с основите на:

  • Онлайн търговия;
  • Оптимизацията на търсещите машини – SEO;
  • Маркетинг в социалните мрежи;
  • Онлайн рекламните кампании във Facebook Ads и Google Ads (PPC);
  • Ефективен копирайтинг;
  • Email маркетинг;
  • Следене на онлайн репутация;
  • Използване на CMS системите WordPress и OpenCart.

Този стаж е само малка част от всички обучения и презентации, които водим. Екипът ни, не само организираме редица семинарни и обучителни събития за дигитален маркетинг, SEO и електронна търговия, но и не пропускаме да присъстваме на такива като участници.

Програмата ще започне на 04.04.2019 и ще продължи 12 седмици, като при постигнати високи резултати ще имаш възможност и за постоянна работа на трудов договор. Вярваме, че развитието на човешкия ресурс е важна част от нашата политика и ще продължаваме да предоставяме възможности на амбициозни младежи да обогатят професионалния си опит и да се изграждат като личности и професионалисти.

Изпрати ни своите CV и свободен отговор на въпроса „Защо искам да бъда стажант по дигитален маркетинг?“ до 25.03.2018. Ние ще разгледаме кандидатурата ти, и ако те искаме в нашия екип, ще се свържем с теб за интервю.

стажанска програа, seomax търси стажанти

Една от мисиите на дигитална агенция SEOMAX е да предостави (отлични) възможности за развитие на младото поколение на България. Това и стремежът към допринасяне за позитивната промяна на обществото винаги са били наши приоритети. За съжаление, в България често младите кадри биват пренебрегнати поради липсата на опит. Но взимайки предвид тяхното желание за учене, техният огромен личностен потенциал и амбиция, ние в SEOMAX никога не сме се притеснявали от нещо толкова маловажно като „липсата на практика“. Винаги сме смятали, че наличието на желание, интерес и постоянство компенсира липсата на опит в реална работна среда и в последствие дори премахва значението и верността му.

От самото си основаване фирмата провежда стажантски програми за програмисти и такива за дигитален маркетинг. Тримесечните стажове дават възможност на кадрите да се запознаят с основите на материята, да научат изключително много нова, полезна и актуална информация и, разбира се, да я практикуват. Изцяло насочени към практиката, те не само помагат с получаването (или надграждането) на опит и знания на бъдещите иновативни кадри на трудовия пазар, но и те биват шанс за стажантите да работят по реални проекти в реална работна среда.

Целта на SEOMAX е да предостави знания за съществените и важните неща на стажантите си в удобно за тях темпо, за да спомогне максимално много за тяхното развитие. Те получават и възможност да присъстват на различни обучения от индустрията и да станат част от подхранващата креативността и стремяща се към свобода работна среда. Екипът на SEOMAX е и основен организатор на най-големите конференции за дигитален маркетинг в Пловдив – Digital 4 Plovdiv. Повече за агенцията може да научите на seomax.bg.

Тези от тях, които са се представили най-добре и са показали своя интерес за развитие в областта, имат възможност да станат постоянна част от екипа на фирмата. 

Очакваме твоето CV на следния имейл:  hr@seomax.bg .

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.