Стаж по дигитален маркетинг

SEOMAX търси стажант по дигитален маркетинг

Ние сме млади, енергични, креативни и смели! За нас работата е удоволствие, забавление и отговорност, която не ни е страх да поемем. Ние сме екипът на дигитална агенция SEOMAX и търсим точно теб – нашият усмихнат и работлив като пчела стажант. 

Ако искаш да научиш повече за това що е то дигитален маркетинг, а SEO оптимизацията да не ти звучи като технически термин, за който трябва да ровиш в интернет, за да откриеш значението му – твоето място е при нас!

Бъди част от нашия екип и за няколко месеца ще те потопим в тайните на Facebook, Instagram, Google и още куп интересни онлайн места, които крият какви ли не изненади. При нас ще научиш как да планираш, създаваш успешни кампании и ще натрупаш практически опит, който ще ти помогне да развиеш личните и професионалните си качества.

Нашите стажанти ще се запознаят с основите на:

  • Онлайн търговия;
  • Оптимизацията на търсещите машини – SEO;
  • Маркетинг в социалните мрежи;
  • Онлайн рекламните кампании във Facebook Ads и Google Ads (PPC);
  • Ефективен копирайтинг;
  • Email маркетинг;
  • Следене на онлайн репутация;
  • Използване на CMS системите WordPress и OpenCart.

Този стаж е само малка част от всички обучения и презентации, които водим. Екипът ни, не само организираме редица семинарни и обучителни събития за дигитален маркетинг, SEO и електронна търговия, но и не пропускаме да присъстваме на такива като участници.

Програмата ще започне на 04.04.2019 и ще продължи 12 седмици, като при постигнати високи резултати ще имаш възможност и за постоянна работа на трудов договор. Вярваме, че развитието на човешкия ресурс е важна част от нашата политика и ще продължаваме да предоставяме възможности на амбициозни младежи да обогатят професионалния си опит и да се изграждат като личности и професионалисти.

Изпрати ни своите CV и свободен отговор на въпроса „Защо искам да бъда стажант по дигитален маркетинг?“ до 25.03.2018. Ние ще разгледаме кандидатурата ти, и ако те искаме в нашия екип, ще се свържем с теб за интервю.

стажанска програа, seomax търси стажанти

Една от мисиите на дигитална агенция SEOMAX е да предостави (отлични) възможности за развитие на младото поколение на България. Това и стремежът към допринасяне за позитивната промяна на обществото винаги са били наши приоритети. За съжаление, в България често младите кадри биват пренебрегнати поради липсата на опит. Но взимайки предвид тяхното желание за учене, техният огромен личностен потенциал и амбиция, ние в SEOMAX никога не сме се притеснявали от нещо толкова маловажно като „липсата на практика“. Винаги сме смятали, че наличието на желание, интерес и постоянство компенсира липсата на опит в реална работна среда и в последствие дори премахва значението и верността му.

От самото си основаване фирмата провежда стажантски програми за програмисти и такива за дигитален маркетинг. Тримесечните стажове дават възможност на кадрите да се запознаят с основите на материята, да научат изключително много нова, полезна и актуална информация и, разбира се, да я практикуват. Изцяло насочени към практиката, те не само помагат с получаването (или надграждането) на опит и знания на бъдещите иновативни кадри на трудовия пазар, но и те биват шанс за стажантите да работят по реални проекти в реална работна среда.

Целта на SEOMAX е да предостави знания за съществените и важните неща на стажантите си в удобно за тях темпо, за да спомогне максимално много за тяхното развитие. Те получават и възможност да присъстват на различни обучения от индустрията и да станат част от подхранващата креативността и стремяща се към свобода работна среда. Екипът на SEOMAX е и основен организатор на най-големите конференции за дигитален маркетинг в Пловдив – Digital 4 Plovdiv. Повече за агенцията може да научите на seomax.bg.

Тези от тях, които са се представили най-добре и са показали своя интерес за развитие в областта, имат възможност да станат постоянна част от екипа на фирмата. 

Очакваме твоето CV на следния имейл:  hr@seomax.bg .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.