SEOMAX с лектор на Online Advertising конференция 2019

Петър Дяксов лектор на Online Advertising конференция 2019

Една от любимите конференции за онлайн реклама отново е тук, а именно това е Online Advertising конференция 2019! Събитието ще се проведе на 19-ти септември! А ти записа ли се вече?

За нас е огромно удоволствие, че тази година Петър Дяксов ,основател на Tendrik и управляващ партньор в SEOMAX,  ще бъде сред лекторите на второто издание на Live Edition и ще сподели своя богат опит с присъстващите.

Какво представлява Online Advertising?

Online Advertising е конференция за интернет реклама и SEO, посветена на работещи инструменти в онлайн маркетинга. В България се организираха вече три успешни събития: през 2016, 2017 и 2018 година. През март 2018 година се проведе и първото издание на Live Edition, в което се включиха общо 5476 уникални потребители. Събитието бе изцяло онлайн, както и предстоящето на 19-ти септември. Всеки един от вас ще има възможност да гледа от всяка една точка на планетата, за да се чувства напълно комфортно. Това е и идеята на организаторите на събитието – Netpeak.

 За кого е подходящо събитието и какво да очаквате?

Тази конференция e за хора, които се интересуват и искат да се развиват в сферата на онлайн рекламата и SEO оптимизацията. Подходяща е за собственици на малък и среден бизнес, маркетолози и онлайн магазини. Конференцията по традиция ще събере на едно място най-добрите специалисти, но този път специално в сферата на Search Engine Optimization, които в 8 лекции ще представят интересни теми от своята практика. С други думи, ще има много интересни хора, с които да се срещнете. И ние ще сме там!

Радваме се, че Дигитална агенция SEOMAX е медиен партньор на таз годишното събитие, а Петър Дяксов – лектор. Той ще представи Case Study на тема “Как да позиционираме нов онлайн магазин в конкурентна ниша на първи позиции в Google за около година.” Ще видите реални практики и казуси, които ще ви бъдат изключително полезни и ще помогнат за успеха на бизнеса ви.

Участието е напълно безплатно, необходимо е само да направите регистрация за своето участие. Очакваме ви!

За регистрация и повече информация тук: http://oa.netpeak.bg/

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.