SEOMAX с лектор на Online Advertising конференция 2019

Петър Дяксов лектор на Online Advertising конференция 2019

Една от любимите конференции за онлайн реклама отново е тук, а именно това е Online Advertising конференция 2019! Събитието ще се проведе на 19-ти септември! А ти записа ли се вече?

За нас е огромно удоволствие, че тази година Петър Дяксов ,основател на Tendrik и управляващ партньор в SEOMAX,  ще бъде сред лекторите на второто издание на Live Edition и ще сподели своя богат опит с присъстващите.

Какво представлява Online Advertising?

Online Advertising е конференция за интернет реклама и SEO, посветена на работещи инструменти в онлайн маркетинга. В България се организираха вече три успешни събития: през 2016, 2017 и 2018 година. През март 2018 година се проведе и първото издание на Live Edition, в което се включиха общо 5476 уникални потребители. Събитието бе изцяло онлайн, както и предстоящето на 19-ти септември. Всеки един от вас ще има възможност да гледа от всяка една точка на планетата, за да се чувства напълно комфортно. Това е и идеята на организаторите на събитието – Netpeak.

 За кого е подходящо събитието и какво да очаквате?

Тази конференция e за хора, които се интересуват и искат да се развиват в сферата на онлайн рекламата и SEO оптимизацията. Подходяща е за собственици на малък и среден бизнес, маркетолози и онлайн магазини. Конференцията по традиция ще събере на едно място най-добрите специалисти, но този път специално в сферата на Search Engine Optimization, които в 8 лекции ще представят интересни теми от своята практика. С други думи, ще има много интересни хора, с които да се срещнете. И ние ще сме там!

Радваме се, че Дигитална агенция SEOMAX е медиен партньор на таз годишното събитие, а Петър Дяксов – лектор. Той ще представи Case Study на тема “Как да позиционираме нов онлайн магазин в конкурентна ниша на първи позиции в Google за около година.” Ще видите реални практики и казуси, които ще ви бъдат изключително полезни и ще помогнат за успеха на бизнеса ви.

Участието е напълно безплатно, необходимо е само да направите регистрация за своето участие. Очакваме ви!

За регистрация и повече информация тук: http://oa.netpeak.bg/

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.