Обзор на стажа по дигитален маркетинг в SEOMAX

дигитален маркетинг, обзор, стажантска програма

Една от най-големите трудности, с която младите хора се сблъскват в началото на своя кариерен път, е липсата на опит. Вероятно повечето от вас са попадали в подобна ситуация – разглеждате обяви за работна позиция, която ви харесва, но изискванията за нея са прекалено високи. И тук имате два варианта за действие. Разбира се, най-лесно е да се примирите и да се откажете от мечтите си. Но ние ще ви предложим една по-добра алтернатива – започнете стаж в дигитална агенция SEOMAX!

 

Какви са ползите от стажа по дигитален маркетинг?

Стажът по дигитален маркетинг в SEOMAX e чудесна възможност да стартирате своята кариера. Ваши ментори ще бъдат опитни професионалисти, които ще ви помогнат бързо да навлезете в материята и ще ви споделят полезни трикове и практики, които да направят работата ви по-лесна. След няколко неусетни месеца, прекарани в нашия офис, вие ще придобиете опит в реална работна среда и ценни умения, които ще ви помогнат да се изградите като успешен професионалист в сферата на дигиталния маркетинг. И не на последно място, ще имате възможността да станете част от голямото и сплотено семейство на SEOMAX и да се запознаете с амбициозни млади хора.

Image of a magnifying glass searching for people

 

Какви са нашите изисквания?

Както вече споменахме, ние от SEOMAX сме напълно наясно, че всяко начало е трудно. Затова не очакваме от нашите стажанти да знаят и могат всичко. Не е необходимо да сте имали предишен опит в сферата на дигиталния маркетинг, за да станете част от нашата стажантска програма. Разбира се, ако сте студент в подобна специалност или пък сте работили в сферата, това е възможност за вас да надградите способностите си. Единственото и най-важното нещо, което търсим у нашите кандидати, е те да покажат ентусиазъм и непрекъснато желание да научават нови неща, за да усъвършенстват знанията и уменията си.

Какво ще научиш по време на стажа?

Ставайки част от нашия екип, вие започвате едно вълнуващо приключение в света на дигиталния маркетинг. Ще имате възможността да се запознаете с основите на онлайн търговията, SEO (оптимизация на търсещите машини), маркетинг в социалните мрежи, Facebook Ads & Google Ads, ефективен копирайтинг, Email маркетинг, следене на онлайн репутация и т.н.
Освен това, ще видите на практика как протича работния процес в SEOMAX и как различните отдели си взаимодействат с цел да завършат даден проект. Ежедневно ще се сблъскате с реални казуси и проблеми, чиито решения ще трябва да намерите с помощта на своите колеги. Това ще ви помогне да изградите важни умения като гъвкавост, творческо мислене, работа в екип и др., които ще бъдат много полезни за вашето кариерно развитие. Освен това имате страхотния шанс да се запознаете с опитни професионалисти в сферата на дигиталния маркетинг и да създадете полезни контакти, а защо не е ценни приятелства.

Те вече го направиха

Някои от нашите стажанти вече успешно преминаха през нашата програма и станаха част от екипа на Дигитална агенция SEOMAX. Други все още правят своите първи, но уверени крачки по пътя. Интересно ли ви е да разберете какви са техните впечатления?
Вижте какво споделят те за своето преживяване по време на стажантската програма – какво са научили, кое им е било най-интересно и с какви предизвикателства са се сблъскали. Всичко това те споделят в едно кратко и забавно интервю. Ето, какво казаха те:

Станете част от нашата стажантска програма

Сигурни сме, че нашите млади и усмихнати стажанти са ви мотивирали да се включите в стажантска програма на SEOMAX. Ако искате да станете един от следващите стажанти в нашите офиси в София и Пловдив, тогава изпратете ни вашето актуално CV, придружено от отговор на въпроса „Защо искам да бъда стажант по дигитален маркетинг и какво ме мотивира?“. Изпратете вашата кандидатура на e-mail: hr@seomax.bg . Ние ще разгледаме всички кандидатури и ще се свържем с вас за интервю.
Надяваме се съвсем скоро ще имаме възможността да се запознаем точно с теб!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.