Обзор на стажа по дигитален маркетинг в SEOMAX

дигитален маркетинг, обзор, стажантска програма

Една от най-големите трудности, с която младите хора се сблъскват в началото на своя кариерен път, е липсата на опит. Вероятно повечето от вас са попадали в подобна ситуация – разглеждате обяви за работна позиция, която ви харесва, но изискванията за нея са прекалено високи. И тук имате два варианта за действие. Разбира се, най-лесно е да се примирите и да се откажете от мечтите си. Но ние ще ви предложим една по-добра алтернатива – започнете стаж в дигитална агенция SEOMAX!

 

Какви са ползите от стажа по дигитален маркетинг?

Стажът по дигитален маркетинг в SEOMAX e чудесна възможност да стартирате своята кариера. Ваши ментори ще бъдат опитни професионалисти, които ще ви помогнат бързо да навлезете в материята и ще ви споделят полезни трикове и практики, които да направят работата ви по-лесна. След няколко неусетни месеца, прекарани в нашия офис, вие ще придобиете опит в реална работна среда и ценни умения, които ще ви помогнат да се изградите като успешен професионалист в сферата на дигиталния маркетинг. И не на последно място, ще имате възможността да станете част от голямото и сплотено семейство на SEOMAX и да се запознаете с амбициозни млади хора.

Image of a magnifying glass searching for people

 

Какви са нашите изисквания?

Както вече споменахме, ние от SEOMAX сме напълно наясно, че всяко начало е трудно. Затова не очакваме от нашите стажанти да знаят и могат всичко. Не е необходимо да сте имали предишен опит в сферата на дигиталния маркетинг, за да станете част от нашата стажантска програма. Разбира се, ако сте студент в подобна специалност или пък сте работили в сферата, това е възможност за вас да надградите способностите си. Единственото и най-важното нещо, което търсим у нашите кандидати, е те да покажат ентусиазъм и непрекъснато желание да научават нови неща, за да усъвършенстват знанията и уменията си.

Какво ще научиш по време на стажа?

Ставайки част от нашия екип, вие започвате едно вълнуващо приключение в света на дигиталния маркетинг. Ще имате възможността да се запознаете с основите на онлайн търговията, SEO (оптимизация на търсещите машини), маркетинг в социалните мрежи, Facebook Ads & Google Ads, ефективен копирайтинг, Email маркетинг, следене на онлайн репутация и т.н.
Освен това, ще видите на практика как протича работния процес в SEOMAX и как различните отдели си взаимодействат с цел да завършат даден проект. Ежедневно ще се сблъскате с реални казуси и проблеми, чиито решения ще трябва да намерите с помощта на своите колеги. Това ще ви помогне да изградите важни умения като гъвкавост, творческо мислене, работа в екип и др., които ще бъдат много полезни за вашето кариерно развитие. Освен това имате страхотния шанс да се запознаете с опитни професионалисти в сферата на дигиталния маркетинг и да създадете полезни контакти, а защо не е ценни приятелства.

Те вече го направиха

Някои от нашите стажанти вече успешно преминаха през нашата програма и станаха част от екипа на Дигитална агенция SEOMAX. Други все още правят своите първи, но уверени крачки по пътя. Интересно ли ви е да разберете какви са техните впечатления?
Вижте какво споделят те за своето преживяване по време на стажантската програма – какво са научили, кое им е било най-интересно и с какви предизвикателства са се сблъскали. Всичко това те споделят в едно кратко и забавно интервю. Ето, какво казаха те:

Станете част от нашата стажантска програма

Сигурни сме, че нашите млади и усмихнати стажанти са ви мотивирали да се включите в стажантска програма на SEOMAX. Ако искате да станете един от следващите стажанти в нашите офиси в София и Пловдив, тогава изпратете ни вашето актуално CV, придружено от отговор на въпроса „Защо искам да бъда стажант по дигитален маркетинг и какво ме мотивира?“. Изпратете вашата кандидатура на e-mail: hr@seomax.bg . Ние ще разгледаме всички кандидатури и ще се свържем с вас за интервю.
Надяваме се съвсем скоро ще имаме възможността да се запознаем точно с теб!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.