За Google Ads в 4 сутринта

Лицата на SEOMAX- Надежда Благоева

Любопитно ли ви е кои са лицата, които стоят зад успешните резултати на нашите клиенти? Запознайте се с нашия Google Ads специалист Надежда Благоева. Надето, както всички ние я наричаме, се присъедини към екипа на SEOMAX през септември миналата година. В една кратка и интересна статия, която тя подготви изцяло по свое желание, Надя ще ви разкаже защо е избрала тази професия и какво я мотивира ежедневно в работата с нашите клиенти.

 

Как реших да се занимавам с Google реклами?

Аз съм завършила като инж. геодезист в УАСГ.  Харесва ми да решавам задачи, проблеми и да намирам оптимални решения. Работех известно време по специалността си и винаги съм мислела, че някъде ме очаква нещо по-вълнуващо. Като много млади хора, не бях сигурна какво точно искам да правя. Миналото лято имах възможност да изкарам курс по дигитален маркетинг  в IMG IT Academy и още там разбрах, че Google Ads е точно за мен. Започнах да търся информация, да гледам допълнително обучения, да се пробвам да правя реклами. Хубавото тук е, че ако имаш желание и полагаш усилия ежедневно можеш да напреднеш доста бързо с материята. Благодарна съм на моите ментори, които също много ми помогнаха и продължават да го правят!

Как знам че ми харесва толкова много? Събудих се в 4 сутринта и реших, че искам да напиша всичко това.

Какво ми харесва в работата с Google Ads?

Всеки акаунт, с който работя, ми е като детенце. Харесва ми, че си го познавам и знам как ще реагира при някои промени. Мога да предвидя поведението му, но и винаги може да ме изненада. Харесва ми все повече да разбирам как работи алгоритъмът, как мисли. Буквално дишам Google Ads. Ставам и лягам с мисълта за него. Събуждам се с идеи как да направя нещо по- добре. Понякога нямам търпение да споделя идея с колегите и да чуя тяхното мнение.

Шегуваме се, че нещата толкова се променят, че след време само ще натискаме едно копче и всичко ще е готово. Google винаги измисля нови начини да е все по-smart и е хубаво да знаеш как да го надхитряваш.

Интересно ми е, че винаги нещата се променят и обичам да тествам всичко ново!

Всеки ден научавам нещо ново! Благодарна съм на всички колеги, които споделят опита си и на всички, които не се страхуват да задават въпроси. Понеже колкото и да е елементарен отговорът, може и да не го знаеш, може да ти даде една нова гледна точка или идея.

Какво бих искала да знаят моите клиенти?

Имам клиенти, които сами управляват рекламните си акаунти във Facebook и Instagram и съм много благодарна, че поверяват на нас работата с техните Google реклами, защото аз ги обгрижвам буквално с цялото си сърце. Благодарна съм на моите ментори, че ме научиха, че няма малък и голям акаунт и всеки заслужава абсолютно еднакво отношение.

Алгоритъмът на работа на различните платформи е много различен, начинът за рекламиране е различен и не винаги това, което работи в едната, ще е печелившо в другата платформа. Конкуренцията в много браншове е голяма и благодарение на нея и на всички останали колеги, които се занимават с този тип рекламиране, всеки път търсиш нови начини да си подобряваш резултатите.

Google рекламата иска време!

Оптимизацията на акаунтите е много важна и се налага да се прави ежедневно и така с времето резултатите се подобряват.

Маркетингът изисква време, търпение, тестване на различни стратегии.

Не винаги това, което Google Ads препоръчва, е в най-добър интерес на клиентите. Затова трябва да се доверят на нашата опитна преценка.

Кое ме мотивира да напиша това?

Искам клиентите ни да се запознаят поне малко с човека, който стои за техните резултати. Да усетят енергията и желанието, с което работим за тях.

Клиентите, с които работя са много разнообразни – от парфюми и козметика до подемно-транспортни машини. Някои от клиентите, които ни се доверяват, работят в държави от цяла Европа. Всичко това превръща работата ми в едно предизвикателство, което ме мотира да продължавам да се развиват и да предоставям високи резултати за клиентите на SEOMAX.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.