За Google Ads в 4 сутринта

Лицата на SEOMAX- Надежда Благоева

Любопитно ли ви е кои са лицата, които стоят зад успешните резултати на нашите клиенти? Запознайте се с нашия Google Ads специалист Надежда Благоева. Надето, както всички ние я наричаме, се присъедини към екипа на SEOMAX през септември миналата година. В една кратка и интересна статия, която тя подготви изцяло по свое желание, Надя ще ви разкаже защо е избрала тази професия и какво я мотивира ежедневно в работата с нашите клиенти.

 

Как реших да се занимавам с Google реклами?

Аз съм завършила като инж. геодезист в УАСГ.  Харесва ми да решавам задачи, проблеми и да намирам оптимални решения. Работех известно време по специалността си и винаги съм мислела, че някъде ме очаква нещо по-вълнуващо. Като много млади хора, не бях сигурна какво точно искам да правя. Миналото лято имах възможност да изкарам курс по дигитален маркетинг  в IMG IT Academy и още там разбрах, че Google Ads е точно за мен. Започнах да търся информация, да гледам допълнително обучения, да се пробвам да правя реклами. Хубавото тук е, че ако имаш желание и полагаш усилия ежедневно можеш да напреднеш доста бързо с материята. Благодарна съм на моите ментори, които също много ми помогнаха и продължават да го правят!

Как знам че ми харесва толкова много? Събудих се в 4 сутринта и реших, че искам да напиша всичко това.

Какво ми харесва в работата с Google Ads?

Всеки акаунт, с който работя, ми е като детенце. Харесва ми, че си го познавам и знам как ще реагира при някои промени. Мога да предвидя поведението му, но и винаги може да ме изненада. Харесва ми все повече да разбирам как работи алгоритъмът, как мисли. Буквално дишам Google Ads. Ставам и лягам с мисълта за него. Събуждам се с идеи как да направя нещо по- добре. Понякога нямам търпение да споделя идея с колегите и да чуя тяхното мнение.

Шегуваме се, че нещата толкова се променят, че след време само ще натискаме едно копче и всичко ще е готово. Google винаги измисля нови начини да е все по-smart и е хубаво да знаеш как да го надхитряваш.

Интересно ми е, че винаги нещата се променят и обичам да тествам всичко ново!

Всеки ден научавам нещо ново! Благодарна съм на всички колеги, които споделят опита си и на всички, които не се страхуват да задават въпроси. Понеже колкото и да е елементарен отговорът, може и да не го знаеш, може да ти даде една нова гледна точка или идея.

Какво бих искала да знаят моите клиенти?

Имам клиенти, които сами управляват рекламните си акаунти във Facebook и Instagram и съм много благодарна, че поверяват на нас работата с техните Google реклами, защото аз ги обгрижвам буквално с цялото си сърце. Благодарна съм на моите ментори, че ме научиха, че няма малък и голям акаунт и всеки заслужава абсолютно еднакво отношение.

Алгоритъмът на работа на различните платформи е много различен, начинът за рекламиране е различен и не винаги това, което работи в едната, ще е печелившо в другата платформа. Конкуренцията в много браншове е голяма и благодарение на нея и на всички останали колеги, които се занимават с този тип рекламиране, всеки път търсиш нови начини да си подобряваш резултатите.

Google рекламата иска време!

Оптимизацията на акаунтите е много важна и се налага да се прави ежедневно и така с времето резултатите се подобряват.

Маркетингът изисква време, търпение, тестване на различни стратегии.

Не винаги това, което Google Ads препоръчва, е в най-добър интерес на клиентите. Затова трябва да се доверят на нашата опитна преценка.

Кое ме мотивира да напиша това?

Искам клиентите ни да се запознаят поне малко с човека, който стои за техните резултати. Да усетят енергията и желанието, с което работим за тях.

Клиентите, с които работя са много разнообразни – от парфюми и козметика до подемно-транспортни машини. Някои от клиентите, които ни се доверяват, работят в държави от цяла Европа. Всичко това превръща работата ми в едно предизвикателство, което ме мотира да продължавам да се развиват и да предоставям високи резултати за клиентите на SEOMAX.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.