SEOMAX става препоръчан маркетинг партньор на GombaShop

SEOMAX препоръчан маркетинг партньор на Gombashop

Изключително сме щастливи, че днес имаме възможност официално да споделим с вас една голяма новина. GombaShop стартира своята партньорска програма и избра Дигитална агенция SEOMAX за свой препоръчан маркетинг партньор. Целта на това съвместно начинание е да осигури допълнителни ползи за клиентите на платформата и да им помогне да постигнат по-високи резултати в онлайн продажбите.

 

Нека ви представим нашите нови партньори

GombaShop е една от водещите платформи за електронна търговия в България, на която множество търговци са се доверили, да изградят и развиват своя онлайн бизнес. Платформата предлага на своите клиенти чудесната възможност да създадат модерен и напълно работещ онлайн магазин, лесно и в кратък срок.

Може да избирате от множество различни модули, които да добавите, за да подобрите функционалността на Вашия онлайн магазин, а също имате достъп и до инструменти, с които да следите извършените продажби и други полезни статистики.

Основното предимство на това съвременно решение за онлайн търговия е, че се изисква ниска първоначална инвестиция, за да стартирате онлайн магазин и да продавате продуктите си. По този начин, стартирайки вашето ново бизнес начинание, получавате повече гъвкавост и имате възможност да инвестирате средства в онлайн маркетинг и реклама.

 

Как SEOMAX ще помага на клиентите на GombaShop?

Като стана дума за онлайн маркетинг и реклама, идва ред да се намесим и ние. Рекламата на един бизнес е от ключово значение, за да може той да достигне до множество клиенти и да генерира по-големи печалби. Затова всеки, който иска успешно да се развива в сферата на електронната търговия, не бива да  подценява този важен аспект.

Благодарение на съвместното ни партньорство, клиентите на GombaShop ще имат възможността да се възползват от дългогодишния опит и широката експертиза на нашия екип и да получат маркетинг обслужване на преференциални цени.

Като препоръчан маркетинг партньор, Дигитална агенция SEOMAX ще помогне на онлайн търговците, използващи платформата, да се представят по-добре в онлайн пространството и да повишат продажбите си. Нашите креативни дизайнери ще съдействат за изготвянето на подходящите графични материали с цел създаване на атрактивна визия на магазина и отлично потребителско преживяване.

При необходимост, екипът ни може да съдейства и за създаването и професионалното настройване на онлайн магазините на нови клиенти, използващи платформата на GombaShop.

Повече информация за партньорската програма и специалните пакети за обслужване на клиентите на платформата, ще откриете тук: https://www.gombashop.bg/partners.html

Благодарни сме на GombaShop за гласуваното доверие и сме сигурни, че със съвместни усилия ще помогнем на онлайн търговците в платформата да развиват онлайн бизнеса си още по-успешно.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.