Дигитални услуги, предлагани от агенция SEOMAX

Дигитални услуги, предлагани от агенция SEOMAX

SEOMAX е агенция с дългогодишен опит в сферата на дигиталните услуги. Една от нашите основни цели е да предоставим на клиентите си цялостни дигитални решения за развитието на техния бизнес в онлайн пространството.

През годините сме се сблъсквали с различни казуси, които ни помогнаха да станем това, което сме днес – надежден партньор с опит в дигиталния маркетинг и уеб разработките, поддържан от екип от опитни и мотивирани специалисти.

В тази статия ще ви разкажем повече за нашите услуги, за да прецените сами как можем да помогнем вашите дигитални идеи да се превърнат в реалност. Ако след статията имате допълнителни въпроси, може да намерите повече информация за всяка от услугите на нашия сайт, или да изпратите запитване към нашия екип.

 

Уеб разработки и уеб дизайн услуги

 

уеб разработки и уеб дизайн услуги

 

А. Изработка на сайт

Днес е немислимо бизнесът ви да функционира успешно, без да имате собствен уеб сайт. Той е лицето на вашия бранд и едно от първите места, на които потребители, потенциални клиенти и партньори ще потърсят информация за вас. Затова нашият опитен уеб екип ще ви помогне да създадете функционален корпоративен сайт с модерен дизайн, отговарящ на потребителските очаквания.

В случай, че искате да се запознаете с вече реализирани уеб проекти, разгледайте нашето портфолио.

  • Какви са предимствата за бизнеса да има собствен уебсайт?

Предимствата от притежаването на собствен сайт за бизнеса ви са много. Най-важните сред тях включват:

  • Постоянно онлайн присъствие – дори когато вие спите, сайтът ви работи за вас;

  • Бърз достъп до информация – само с един клик потребителите могат да разберат къде и как да ви открият, както и какво предлагате;

  • Анализ на аудиторията – правилните инструменти ви позволяват да видите какви хора посещават сайта ви и какво е тяхното поведение. Така можете да разберете коя всъщност е най-ценната за вас аудитория;

  • Реклама на бранда – най-лесният начин да създадете своя собствена онлайн реклама е да позиционирате сайта си правилно;

  • Доверие – ако ви липсва сайт, то е доста по-вероятно хората да се откажат да използват вашите услуги.

Уебсайтът е задължителен елемент за развитие на бизнеса в наши дни. Ако все още нямате такъв – свържете се с нас и ние ще поправим тази грешка! Разберете повече за услугата – Изработка на уебсайт и уеб дизайн.

 

Б. Изработка на онлайн магазини

Ако планирате да навлезете във висококонкурентния сектор на електронната търговия, ние ще ви помогнем да изградите вашия онлайн магазин и да положите основите на успешен онлайн бизнес. През годините сме изработили значителен брой онлайн магазини, съобразени с нуждите на бизнеса, както и с очакванията на потребителите. Функционална мобилна версия, уникален дизайн, многоезичност, интеграции с куриери са само част от предимствата, които ще получите, избирайки изработка на онлайн магазин от SEOMAX.

 

В. Уеб програмиране

Услугата ни уеб програмиране е изключително практична в случаите, когато готовите решения не са подходящи и имате нужда от специфични допълнения във вашия сайт или онлайн магазин.

Нашите уеб специалисти работят с широк набор от технологии (JS, CSS, HTML, open source системи като WordPress и OpenCart) и ще ви помогнат да изградите допълнителни модули и функционалности, които ще ви улеснят работата, а вашите клиенти ще получават по-добро потребителско преживяване.

Научете повече за услугата тук.

 

Г. Изработка на онлайн магазин под наем (SAAS)

Искате да развиете онлайн магазин, но не разполагате с достатъчно бюджет за изработката му? Ние имаме решение! Дигитална агенция SEOMAX, заедно с платформата за електронна търговия GombaShop™ ви предлагат изработване на SaaS услуга. Software as a Service е лесен начин да създадете изцяло работещ онлайн магазин, без да правите голяма финансова инвестиция.

Предимства на SaaS решенията:

  • Бърза изработка на онлайн магазин с ограничен бюджет;

  • Лесен за управление онлайн магазин с достъпни инструменти за маркетинг и електронна търговия;

  • Възможност за избор от различни дизайни и персонализиране спрямо вашите изисквания;

  • Гарантирана сигурност и навременна поддръжка.

Не правете компромис с бизнеса си! Дори малките инвестиции заслужават добра реализация, а ние сме сигурни, че онлайн магазинът под наем е най-доброто решение за вас!

 

Д. Поддръжка на сайт

Всеки сайт има нужда от периодични ъпдейти, за да функционира правилно. Понякога се случват и по-сериозни технически проблеми, които ако не бъдат отстранени навременно, могат да окажат негативно влияние върху вашия сайт и потребителското преживяване на клиентите ви. Затова ние предлагаме гъвкави пакети за поддръжка на сайт, съобразени с нуждите на клиентите.

Доверете се на нашия екип, който ще ви осигури 100-процентова поддръжка на сайт без компромис в качеството. Ще направим нужните промени и актуализации, за да може сайтът ви да изглежда като за конкурс. Ще се погрижим той да бъде достатъчно добре защитен и ще използваме най-новите методи, които да улеснят клиента и да му вдъхнат доверение във вас. Не забравяйте, че вашият сайт е като цвете в саксия, което има нужда от постоянни грижи, за да продъфтява!

 

Маркетинг и реклама

 

маркетинг и реклама

 

А. Онлайн реклама

Онлайн рекламата е мощен инструмент, който ще ви позволи да позиционирате бизнеса си успешно в дигиталната среда. За да бъде вашата рекламна кампания успешна, нашите специалисти ще ви помогнат да изберете най-добрите подходи – от избора на канали за публикуване, до таргетиране на точната аудиторията и оптимизиране на бюджета, за да може рекламите ви да постигнат максимално добри резултати.

Независимо дали имате установен бизнес или тепърва започвате с вашия стартъп проект – онлайн рекламата със сигурност трябва да бъде част от цялостната стратегия за развиване и популяризиране на бранда ви.

 

  • Google реклама

По последни данни от януари тази година, търсенията в Google достигат 8.5 милиарда на ежедневна база! Този факт дава отговор на въпроса “Защо да рекламирам в Гугъл?” С подходяща оптимизация и правилно настроена рекламна кампания в Google можете да достигнете до потенциалните клиенти, които търсят точно това, което вие предлагате.

Екипът ни от маркетинг специалисти ще ви помогне да се възползвате от всички предимства, които Google Ads може да ви предложи. Експертите ни в Google рекламата ще настроят кампаниите ви по най-добрия начин, а след това ще ви представят резултатите нагледно, изготвяйки подробен отчет.

 

  • Реклама в Instagram и Facebook

Въпреки известен спад в популярността напоследък, Facebook продължава да бъде най-голямата социална мрежа в света. Ето защо не е учудващо, че той, както и Instagram (също част от мегакорпорацията Meta) са двата най-ефективни и предпочитани канали за реклама в дигиталното пространство. Разбира се тази популярност създава и голяма конкуренция между брандовете. Ако търсите начин да се възползвате от предимствата на рекламата в Meta, ние ще ви помогнем да управлявате ефективно вашите Facebook и Instagram реклами.

 

Б. Имейл маркетинг

Мнозина считат, че имейл маркетингът е старомоден. Ала това схващане е погрешно: той продължава да бъде една от стратегиите, които носят впечатляващи резултати за продажбите на онлайн магазини. Ако искате да се възползвате от потенциала му обаче е важно добре да познавате този канал и да го използвате умело.

Нашият екип ще ви помогне на създадете и имплементирате ефективна стратегия за имейл маркетинг, която ще ви позволи да постигнете своите бизнес цели.

 

Ползи от имейл маркетинга?

  • Повече продажби – напомняйки на хората за бранда ви можете да ги стимулирате да посетят отново вашия сайт, да завършат изоставена покупка или пък да направят нова;

  • Лоялност – това е един от най-лесните и ефективни методи да въвлечете хората в историята на вашия бранд и да ги накарате да се почувстват част от една сплотена общност;

  • Бърз ефект – резултатите са видими и измерими още след изпращане на първата кампания;

 

В. Маркетинг в социалните мрежи

В днешно време всички използват социални мрежи. Ето защо нито един бранд не бива да пренебрегва този канал за популяризация. Разбирането на тънкостите на всяка отделна платформа е ключово, ако искате да публикувате подходящо съдържание и да достигнете до аудиторията по най-добрия начин. Нашите SMM експерти ще ви помогнат с изготвянето на работеща стратегия в платформи като Facebook, Instagram и TikTok.

 

  • Facebook маркетинг

Facebook е една от най-старите и популярни платформи в световен мащаб. Тя е мястото, където да спечелите доверието на вашите потребители и да разберете тяхното поведение по-добре. За да изпъкнете пред конкуренцията е важно да използвате микс от тактики и интересни формати за вашите публикации – например снимки, клипове, игри… Вариантите са много и разнообразни!

Ние сме тук, за да ви помогнем да изберете най-добрия подход за вас и вашите постове, така че да постигнете едно забележимо Facebook присъствие. Изградете своя мини общност от верни почитатели, които ще започнат да работят във ваша полза, споделяйки това, което правите.

 

  • Instagram маркетинг

Instagram е място, в което акцентът пада върху визуалното: снимки, графики, къси или по-дълги видеа. Ето защо тази платформа дава отлична възможност да разкажете вашите истории по един грабващ вниманието и завладяващ начин. Ние ще ви помогнем да извлечете максимума от нейния потенциал. С помощта на Instagram можете да затвърдите името на бизнеса си сред аудиторията. Споделяйки интересно съдържание, привличащо вниманието – независимо дали то е информативно, образователно или забавно – вие печелите доверието на хората и трупате последователи.

 

  • TikTok маркетинг

Когато говорим за визуално съдържание, абсолютният хегемон несъмнено е TikTok. Новаторът успя да докаже на света, че с помощта на лесен за използване софтуер за видеообработка, няколко секунди са предостатъчни, за да се разкаже цяла история. Именно това промени из основи индустрията само за няколко години. И въпреки първоначалните мнения, че TikTok е място за деца и тийнейджъри, днес все повече възрастни също прекарват част от времето си там. Това е още едно доказателство, че може да откриете своите хора именно в ТикТок.

Трендовете са важна част от екосистемата на тази социална мрежа. Използвайте ги в своя полза, за да покажете на аудиторията си, че сте част от нея. Развихрете творчеството си и разчупете границите! Ако все пак не знаете откъде да започнете – ние ще ви помогнем да създадете свежо съдържание, което да ангажира хората, като същевременно е в синхрон с вашата бранд идентичност.

 

Г. Ecommerce Max

Ecommerce Max е пакетна услуга, специално разработена за развитието на вашия онлайн магазини. Ако искате да рекламирате във Facebook и Google, нуждаете се от SEO оптимизация и имейл кампании – ние ще ви помогнем да направите всичко това! Ако пък търсите партньор, на който да доверите управлението на вашите профили – няма проблем. Именно това е целта на програмата Ecommerce Max+, да ви улесни в делегирането на тази трудоемка задача. Защото знаем колко ценно е времето ви!

Като благодарност за вашето доверие към нас, пакетът Max+ включва клауза за ексклузивност. Това означава, че ако изберете този пакет, поемаме само вашият проект в конкретната ниша. По този начин избягваме потенциален конфликт на интереси и можем да надграждаме всеки ден резултатите, които постигаме заедно.

 

SEO оптимизация на сайтове и онлайн магазини

 

SEO оптимизация на сайтове

 

Едно от експертните направления на SEOMAX е SEO оптимизацията на сайтове и онлайн магазини. Нашите специалисти ще ви помогнат да класирате сайта си на челните позиции при търсене с помощта на изпитани, работещи стратегии. В работата си използваме и следваме само одобрени от Google SEO практики, което предоставя определени предимства при непрестанните обновления и усъвършенстване на алгоритмите.

За да осигурим нужната гъвкавост на нашите клиенти, разработихме различни пакетни предложения за тази услуга. Това ви позволява лесно да откриете най-подходящото решение за нуждите на вашия бизнес.

Оптимизацията започва с изготвянето на подробен план за действие. Той се разработва на базата на задълбочен технически SEO одит, анализ на ключовите думи, конкурентите и пазара. Нашите експерти знаят какво правят и, още по-важно, знаят как да го направят по най-добрия начин спрямо вашите индивидуалните нужди!

 

  • Локална SEO оптимизация

Ако вашият бизнес разполага и с физически обекти, като магазин, ресторант, кафе и т.н., това не означава, че не може да използвате възможностите на дигиталния маркетинг, за да привлечете повече посетители. Точно обратното: локалната SEO оптимизация ще ви помогне да направите физическия си бизнес по-видим за потенциалните ви клиенти. Ако искате да се възползвате от тази възможност, не се колебайте да се свържете с екипа ни.

 

  • Линк билдинг услуги

Вътрешната оптимизация на сайта не е достатъчна и нашите експерти разбират това. Тук идва ролята на т.нар. “линк билдинг” или изграждане на връзки към вашия сайт. Звучи лесно, но всъщност тънкостите са много. Трябва да се съобразят редица важни елементи, като правилния подбор на медиите, които да ви промотират, ключовите думи, които ще водят към вашия сайт, броя линкове, които ще имате и т.н.

 

Анализ на съдържанието и копирайтинг услуги

 

анализ на съдържание и копирайтинг услуги

 

Съдържанието на сайта ви е неговият скелет – без него всичко ще се срине. Може би си мислите, че създаването на съдържание в днешно време не е особено трудно: изкуствения интелект, който превзе света за отрицателно време, създава впечатлението, че писането е като детска игра. Истината обаче е, че и най-добрият алгоритъм пише по-зле от един добър копирайтър.

В създаването на качествено съдържание има много тънкости. Мнозина специалисти все още си спомнят времето, когато сайтовете работеха с ключовите думи на легендарния принцип на Мечо Пух, “Колкото повече – толкова повече!”.

Тези времена отдавна отминаха и Гугъл даде сериозен приоритет на качеството за сметка на количеството. А ъпдейтите никога не спират – търсачките следят все по-строго какво се публикува в мрежата и наказанията за нискокачествено съдържание са осезаеми след всяко следващо обновление.

Ако нямате време и възможност да пишете текстове или статии за сайта си, нашите опитни копирайтъри ще се отзоват, помагайки ви да създадете качествено съдържание, ангажиращо вниманието на потребителите. Нашата първа задача е да усетим стила, който пасва максимално добре на бранда и клиентите ви. Ще ви помогнем да бъдете релевантни, да се конкурирате умело с останалите бизнеси в бранша и да посрещнете (а защо не и да надминете) очакванията на аудиторията си.

 

Брандинг и стратегии

 

брандинг и стратегии

 

А. Маркетинг стратегия и консултация

Имате страхотна бизнес идея, но не сте сигурни откъде да започнете или пък не получавате резултатите, които ви се иска маркетинговите ви усилия да носят? Избирайки услугата Маркетинг стратегия и консултация, вие имате възможността да се възползвате от експертизата на нашите опитни маркетолози, както и да получите ефективни насоки, за да постигнете очакваните от вас резултати.

 

  • Комуникационна стратегия

Това е основополагащият план, който информира, насочва и синхронизира всичките ви маркеингови усилия. Наличието на комуникационна стратегия ви улеснява неимоверно, тъй като систематизира стъпка по стъпка вашия план за действие. Изготвянето ѝ започва от анализ и проучване на пазара, както и на самия продукт или услуга и завършва с изготвянето на контент календар, който да ви представи визуално кога, къде и какво съдържание трябва да публикувате. А ако имате вече създадено съдържание – ние ще го анализираме и ще ви дадем съвети как да го подобрите.

 

  • Консултация

В зависимост от вашите нужди и желания, ние предлагаме различни консултантски пакети, целта на които е да ви дадат ясни насоки как да работите по-добре, изграждайки онлайн репутацията на вашия бизнес. Дали ще се срещнем за час, за да споделим ценни съвети, или да бъдем неизменно до вас като личен съветник по пътя ви към успеха – решавате вие!

 

Б. Графичен дизайн

Един от начините да привлечете вниманието и да останете в съзнанието на вечно бързащите и затрупани от информация потребители, е да боравите умело с потенциала на дизайна. От изграждането на рекламни материали, визията на вашия сайт или физически магазин до избора на цветове и шрифтове – всичко това трябва да бъде внимателно подбрано, съобразено с аудиторията и на на последно място – с актуалните тенденции във визуалната комуникация. С подходящия дизайн значително увеличавате шанса да повишите разпознаваемостта на марката и да привлечете нови клиенти.

Както всички добри професионалисти, ние следим редовно всички световни тенденции, както и какво се харесва на аудиторията и какво – не. На базата на тази информация създаваме криейтиви, изцяло съобразени с вашите изисквания и спецификата на бизнеса ви. Разработваме различни варианти и тестваме кое работи най-добре, за да ви предложим повече стойност. Ние знаем как да постигнем максимално добър ефект, използвайки изпитани тактики в съчетание със свежи нови идеи. Вие определяте темата, а ние правим всичко останало!

Дизайнерите на SEOMAX развиват своите умения постоянно. По този начин те могат да ви предложат най-доброто от всички сфери на дизайна.

 

В. Брандинг

Изграждането на бранд идентичност е изключително важно, но и доста сложно, особено в ежедневие, пренаситено с реклами и визуален шум. Ако искате да останете запомнени от аудиторията, вие трябва да възприемете мултидисциплинарен подход, включващ множество елементи – от лого, което да прави впечатление, през слоган, който да носи стойност и да бъде лесен за запомняне, до подходящи цветове, с които хората ви свързват. Колкото и лесно да звучи на думи, на практика си е истинско приключение. Нашите специалисти не спират да проучват актуалните тенденции и променящото се потребителско поведение, за да ви помогнат да се свържете с вашата аудитория по най-добрия начин.

 

Г. Видео маркетинг

Видеото е един от най-ефективните и ангажиращи формати в момента. То е чудесен начин да покажете кои сте вие и каква е целта на вашия бизнес в няколко минути или дори секунди! Създавайки визуално съдържание под формата на корпоративно видео, вие градите своя имидж в очите на хората, вдъхвайки им доверие и докосвайки ги емоционално с помощта на звукови и визуални ефекти.

  • Какви са предимствата на корпоративното видео?

  • Потребителите ви запомнят по-лесно;

  • Достигате до повече хора;

  • Различни канали за споделяне – Facebook, TikTok, YouTube;

  • Безплатна реклама 24/7.

Нашият екип ще ви помогне да създадете запомнящо се видео съдържание, което носи стойност и оставя следа в съзнанието на аудиторията. Ние проучваме добре тяхното поведение и тънкостите на вашата сфера, за да вникнем максимално добре във вашия свят и да ви помогнем да привлечете повече клиенти.

 

Д. Онлайн маркетинг на работодателска марка

Битката за таланти винаги е била ключов елемент от изграждането на всеки бизнес. В днешно време имиджът на една компания като работодател играе все по-важна роля за избора на потенциалните опитни и добре образовани кандидати. И така, развивайки социалните си профили стратегически, фирмите могат да спечелят много повече от нови клиенти: те могат да привлекат вниманието на опитни професионалисти от бранша, които да поискат да работят за тях.

Познат още като “Employer Branding Online Marketing”, този тип стратегия позволява на брандовете да търсят свои нови кадри, показвайки им какво предлагат и как работят. Ние имаме богат опит в изграждането на такъв тип стратегии. Ще ви покажем как да развиете профилите си в социалните мрежи, така че да бъдат кариерно насочени, като използваме LinkedIn за ключов социален контакт. Ще ви насочим в развитието на свой собствен кариерен сайт или страница, който не просто да дава необходимата информация на кандидатите, но и да им даде ярка представа за принципите и философията на вашия бизнес.

Нека ви преведем по цялата пътека и да улесним максимално процеса по набиране на нови кадри. А вашата задача ще бъде да изберете най-подходящия за вас.

 

Е. SEOMAX Ефект (Популяризиране на бранда в Интернет)

SEOMAX Ефект” е специализирана услуга, която представлява изнесен онлайн маркетинг отдел от специалисти. Те следят репутацията ви онлайн, разработват стратегии и рекламни кампании, извършват SEO оптимизация, създават целеви страници и всичко необходимо, за да може да растете в онлайн пространството и да увеличавате продажбите си.

Как действа? Ето някои от ключовите стъпки:

  • Анализ на пазар и конкуренти – учим се от грешките на другите;

  • Оптимизиране на бюджета – преценяваме къде и колко да харчим, за да да превърнем бюджета ви в ценна инвестиция;

  • Изготвяме цялостна стратегия, тъй като знаем, че добрият план е половината от работата;

  • Лична консултация – ще ви дадем съвети, които да ви помогнат да видите къде грешите и насоки как да коригирате това.

Не знаете коя стратегия за дигитален маркетинг да изберете? Отговорът е пред вас! Доверете се на нашия SEOMAX Ефект.

 

Ж. LinkedIn маркетинг и автоматизация

Създайте онлайн визитка на бизнеса си, използвайки най-добрата бизнес ориентирана социална мрежа – LinkedIn. Ние ще ви помогнем да предадете посланията на компанията си до правилната аудитория като ще ви помогнем да оптимизирате профила си така, че да достига до повече хора и бизнеси, създавайки у тях чувство на доверие към вашия бранд.

Нашите експерти ще изготвят за вас цялостна стратегия и ще ви покажат какво съдържание да публикувате, за да привлечете по-голяма аудитория. Платформата разширява възможностите ви за развитие, като ви осигурява директна връзка с потенциални клиенти и партньори. Заявете се като водеща сила в своята ниша, използвайки нашата услуга за LinkedIn маркетинг!

 

Заключение

Ние от Дигитална агенция SEOMAX не спираме да се развиваме, стараейки се да осигурим на вас и вашия бизнес най-добрите услуги за правилно развитие. Ако успяхме да спечелим интереса ви и искате да разберете повече за конкретна услуга – не се колебайте да се свържете с нас! Нашият екип е на разположение да ви помогне по всяко време!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.