Google Дигитален гараж | Основи на дигитален маркетинг

Google Дигитален гараж Основи на дигитален маркетинг

Здравейте,
 
След нашумяването на курса на Google “Дигитален гараж”, част от екипът на Дигитална агенция SEOMAX реши също да го премине, за да са в крак с тенденциите на най-големия интернет гигант.
 
Днес искаме да Ви споделим мнението ни след успешно полагане на изпита на двама от екипа на SEOMAX – Любо и Хриси.

Сертификат от Гугъл Дигитален Гараж за умения по дигитален маркетинг

Като начало ще кажем, че курсът е много полезен за придобиване на основните знания за дигиталния свят.
Разделен е в 23 теми, обхващащи 89 видео урока с възможност под всеки от тях да прочетете съдържанието в текстов вариант. Темите на курса обхващат същността на мощния инструмент- дигитален маркетинг, като са практически насочени- не просто да четете суха сложна теория, която да се чудите как може да Ви е полезна в бъдеще.
 

Преди да започнете:

 
Google Ви задава няколко въпроса, за да определи какво представлява интерес за Вас и кое ще Ви е полезно. На тази база системата генерира индивидуално обучение за вас с темите, обхващащи нуждите Ви. Можете да се готвите както само по материала, препоръчан от Googlе, така и върху всички 23 теми. Така Google следва една от главните си препоръките – задоволяване на индивидуалните нужди на потребителите.
 

По време на курса:

 
По време на курса ще се запознаете с възможностите онлайн, как може да изградите присъствието си чрез оптимизация на търсещите машини, социалните мрежи и възможностите да рекламирате (можете да рекламирате онлайн продуктите или услугите си дори на хора, които са на павилиона). Освен това специалистите от Google запознават курсистите с предимствата на онлайн магазина и бизнес цели, които могат да се постигнат с него.
 
Трябва да отбележим, че Google е обърнал внимание за предразполагането на потребителя по време на обучението. Специалистите, които водят уроците, са усмихнати и позитивно настроени, като обясняват разбираемо материала.
След всяка една от темите има тест, с който да упражните натрупаните знания. Ако допуснете грешка на някой от въпросите, системата Ви показва къде сте сгрешили и дава възможност да поправите грешката си. Това е много полезно, за да Ви покаже на какво трябва да обърнете по-голямо внимание, за да го усвоите.
 

Края на курса:

 
След успешно полагане на всеки един тест получавате значка за придобити знания по съответния модул. Google са предвидили и сертификат за тези, които са останали постоянни от началото до самия край. Затова ако искате да получите сертификат „основи на дигитален маркетинг“ трябва да се потрудите да спечелите на 23 значки.
 

PS:
Това е мнението на нашите специалисти относно курса по основи на дигитален маркетинг от Google – Дигитален гараж.
В заключение искаме да кажем, че курсът е отличен старт ако сте начинаещ в дигиталния маркетинг. Разбира се, една от целите на курса на Google е да рекламират своите продукти и затова постоянно ще слушате за тях в уроците, но това ни показва и защо те са световният лидер в дейността си.
 

Реклама

 
Дигитална агенция SEOMAX сме специалисти в сферата на дигиталния маркетинг. Нашата цел е чрез различни онлайн маркетингови инструменти да повишим продажбите и имиджа на брандовете на нашите партньори.

 

Снимки на сертификатите ни в курса “Дигитален гараж” на Google:

Вижда се, че и са сменили и дизайна на сертификатите в периода на нашето тестване 🙂

sertifikati-google-garaj-seomax-ekip-digitalen-marketing

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.