Любомир и Християна от SEOMAX в първия 1-месечен курс по онлайн маркетинг и SEO в Пловдив.

Любомир и Християна от SEOMAX в първия 1-месечен курс по онлайн маркетинг и SEO в Пловдив

SEOMAX отново се включват в инициатива за дигитално развитие в град Пловдив. 2-ма от специалистите на агенцията ще са лектори на първия 1-месечен курс по онлайн маркетинг и SEO в Пловдив.

Организатор на курса е IMG IT Academy, която организира различни мероприятия в IT сферата – миналата година вдигнаха голям шум покрай двудневния курс-семинар с името „Digital4Plovdiv“.

Сега отново ще се проведе такъв, но този път ще е цял месец – курсистите ще започнат от самото начало, но не със суха теория, а директно с реалната практика. Форматът на курса е много по-различен – поканени са няколко лектора, доказани в практиката като специалисти в областта – Борислав Арапчев от Idea Studio и Григор Павлов от SEO Web Design.

Горди сме, че не един, а двама специалисти от екипа ни ще участват в курса по онлайн маркетинг и SEO– Любомир Атанасов и Християна Петкова.

Нека да Ви разкажем малко повече за тях.

SEOMAX екип в курс по онлайн маркетинг и seo в пловдив

Любомир Атанасов е специалист по SEO оптимизация на сайтове, изработка на сайтове с WordPress и управление на цялостни стратегии по дигитален маркетинг. Опитът си е градил в продължение на 10 години и всекидневно работи върху различни проекти. Любомир ще открие курса по онлайн маркетинг и SEO с реални методи за брандинг онлайн, как правилно да изградим своя уеб сайт и структурата му, както за търсачките, така и за потребителите. С това той няма да приключи – курсистите ще научат успешни техники за оптимизация за мобилни устройства, имейл маркетинг и управление на социалните мрежи. Видео маркетингът е един от най-успешните канали за различни цели на бизнеса. Как да изградите своя канал, така че да ангажира потребителите онлайн и на какво трябва да бъде видеото Ви, за да реагира гледащия по начина, който искате – ето на колко интересни неща ще Ви научи Любомир.

Християна Петкова е вторият участник от екипа ни, който ще предаде опита си на курсистите. Тя е специалист по онлайн маркетинг, SEO оптимизация и PPC реклами в SEOMAX. Християна е най-младият лектор в курса, но това да не Ви заблуждава – тя е специализирана в инструментите на най-мощната търсачка в света – Google. Именно с тези инструменти тя ще запознае курсистите – как да изградите кампанията си в Google Adwords, да анализирате резултатите си в Google Analytics и това какво трябва да знаете за структурираните данни от семантичното SEO. Една от най-модерните техники за онлайн маркетинг днес е така наречения ремаркетинг. Християна ще покаже как се настройва кампания, с която да преследвате потребителите във всички канали онлайн и да увеличите продажбите си. Всички сте виждали рекламите в YouТube, които Ви се зареждат преди или по време на клипове – е ще Ви научи Християна как да си направите и такава кампания. 🙂

В SEOMAX сме радостни, че екипът ни ще участва в развитието на дигиталната култура на пловдивчани и нямаме търпение да стартираме!

Как да се запишете в курса по онлайн маркетинг и SEO? 👇

Вижте програмата и се регистрирайте тук: http://www.img-academy.com/obuchenia/digital-marketing-seo/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.