Любомир и Християна от SEOMAX в първия 1-месечен курс по онлайн маркетинг и SEO в Пловдив.

Любомир и Християна от SEOMAX в първия 1-месечен курс по онлайн маркетинг и SEO в Пловдив

SEOMAX отново се включват в инициатива за дигитално развитие в град Пловдив. 2-ма от специалистите на агенцията ще са лектори на първия 1-месечен курс по онлайн маркетинг и SEO в Пловдив.

Организатор на курса е IMG IT Academy, която организира различни мероприятия в IT сферата – миналата година вдигнаха голям шум покрай двудневния курс-семинар с името „Digital4Plovdiv“.

Сега отново ще се проведе такъв, но този път ще е цял месец – курсистите ще започнат от самото начало, но не със суха теория, а директно с реалната практика. Форматът на курса е много по-различен – поканени са няколко лектора, доказани в практиката като специалисти в областта – Борислав Арапчев от Idea Studio и Григор Павлов от SEO Web Design.

Горди сме, че не един, а двама специалисти от екипа ни ще участват в курса по онлайн маркетинг и SEO– Любомир Атанасов и Християна Петкова.

Нека да Ви разкажем малко повече за тях.

SEOMAX екип в курс по онлайн маркетинг и seo в пловдив

Любомир Атанасов е специалист по SEO оптимизация на сайтове, изработка на сайтове с WordPress и управление на цялостни стратегии по дигитален маркетинг. Опитът си е градил в продължение на 10 години и всекидневно работи върху различни проекти. Любомир ще открие курса по онлайн маркетинг и SEO с реални методи за брандинг онлайн, как правилно да изградим своя уеб сайт и структурата му, както за търсачките, така и за потребителите. С това той няма да приключи – курсистите ще научат успешни техники за оптимизация за мобилни устройства, имейл маркетинг и управление на социалните мрежи. Видео маркетингът е един от най-успешните канали за различни цели на бизнеса. Как да изградите своя канал, така че да ангажира потребителите онлайн и на какво трябва да бъде видеото Ви, за да реагира гледащия по начина, който искате – ето на колко интересни неща ще Ви научи Любомир.

Християна Петкова е вторият участник от екипа ни, който ще предаде опита си на курсистите. Тя е специалист по онлайн маркетинг, SEO оптимизация и PPC реклами в SEOMAX. Християна е най-младият лектор в курса, но това да не Ви заблуждава – тя е специализирана в инструментите на най-мощната търсачка в света – Google. Именно с тези инструменти тя ще запознае курсистите – как да изградите кампанията си в Google Adwords, да анализирате резултатите си в Google Analytics и това какво трябва да знаете за структурираните данни от семантичното SEO. Една от най-модерните техники за онлайн маркетинг днес е така наречения ремаркетинг. Християна ще покаже как се настройва кампания, с която да преследвате потребителите във всички канали онлайн и да увеличите продажбите си. Всички сте виждали рекламите в YouТube, които Ви се зареждат преди или по време на клипове – е ще Ви научи Християна как да си направите и такава кампания. 🙂

В SEOMAX сме радостни, че екипът ни ще участва в развитието на дигиталната култура на пловдивчани и нямаме търпение да стартираме!

Как да се запишете в курса по онлайн маркетинг и SEO? 👇

Вижте програмата и се регистрирайте тук: http://www.img-academy.com/obuchenia/digital-marketing-seo/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.