SEOMAX става препоръчан маркетинг партньор на GombaShop

SEOMAX става препоръчан маркетинг партньор на GombaShop

SEOMAX става препоръчан маркетинг партньор на GombaShop

SEOMAX препоръчан маркетинг партньор на Gombashop

Изключително сме щастливи, че днес имаме възможност официално да споделим с вас една голяма новина. GombaShop стартира своята партньорска програма и избра Дигитална агенция SEOMAX за свой препоръчан маркетинг партньор. Целта на това съвместно начинание е да осигури допълнителни ползи за клиентите на платформата и да им помогне да постигнат по-високи резултати в онлайн продажбите.

 

Нека ви представим нашите нови партньори

GombaShop е една от водещите платформи за електронна търговия в България, на която множество търговци са се доверили, да изградят и развиват своя онлайн бизнес. Платформата предлага на своите клиенти чудесната възможност да създадат модерен и напълно работещ онлайн магазин, лесно и в кратък срок.

Може да избирате от множество различни модули, които да добавите, за да подобрите функционалността на Вашия онлайн магазин, а също имате достъп и до инструменти, с които да следите извършените продажби и други полезни статистики.

Основното предимство на това съвременно решение за онлайн търговия е, че се изисква ниска първоначална инвестиция, за да стартирате онлайн магазин и да продавате продуктите си. По този начин, стартирайки вашето ново бизнес начинание, получавате повече гъвкавост и имате възможност да инвестирате средства в онлайн маркетинг и реклама.

 

Как SEOMAX ще помага на клиентите на GombaShop?

Като стана дума за онлайн маркетинг и реклама, идва ред да се намесим и ние. Рекламата на един бизнес е от ключово значение, за да може той да достигне до множество клиенти и да генерира по-големи печалби. Затова всеки, който иска успешно да се развива в сферата на електронната търговия, не бива да  подценява този важен аспект.

Благодарение на съвместното ни партньорство, клиентите на GombaShop ще имат възможността да се възползват от дългогодишния опит и широката експертиза на нашия екип и да получат маркетинг обслужване на преференциални цени.

Като препоръчан маркетинг партньор, Дигитална агенция SEOMAX ще помогне на онлайн търговците, използващи платформата, да се представят по-добре в онлайн пространството и да повишат продажбите си. Нашите креативни дизайнери ще съдействат за изготвянето на подходящите графични материали с цел създаване на атрактивна визия на магазина и отлично потребителско преживяване.

При необходимост, екипът ни може да съдейства и за създаването и професионалното настройване на онлайн магазините на нови клиенти, използващи платформата на GombaShop.

Повече информация за партньорската програма и специалните пакети за обслужване на клиентите на платформата, ще откриете тук: https://www.gombashop.bg/partners.html

Благодарни сме на GombaShop за гласуваното доверие и сме сигурни, че със съвместни усилия ще помогнем на онлайн търговците в платформата да развиват онлайн бизнеса си още по-успешно.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.