Digital Stars – Най-добри млади дигитални маркетолози 2020

конкурс digital stars

Конкурсът Digital Stars за най-добри млади маркетолози на България за 2020 година завърши въпреки усложнената ситуация в страната. За нас е истинска чест и удоволствие да бъдем партньори на подобен тип събития. 

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, коиото дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на таланти в сектора от цяла България.

Енергията и успехите на младите ентусиазирани маркетолози тази година впечатли специално подбраното жури от едни от най-добрите специалисти в отделните сфери, което е достатъчно само по себе си да ни радва. Това показва, че конкурсите от този тип са в основата на развитието на младите таланти и им дава платформа, чрез която могат да се докажат. 

Тази година отличията в категориите се присъдиха на впечатляващи млади маркетолози, които показаха креативност и аналитично мислене и се справиха блестящо със своите проекти: 

  1. Платена реклама(PPC) – Ивайло Тодоров 
  1. Маркетинг в социалните мрежи – Виктория Георгиева 
  1. Оптимизация за търсещи машини (SEO) – Димитър Карамаринов 
  1. Маркетинг чрез съдържание – Василена Василева 
  1. Маркетинг стратегии и бизнес развитие – Кристин Тодорова 
  1. Автоматизациичат ботове и Имейл маркетинг – Михаил Атанасов 
  1. Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг – Ивана Димитрова 
  1. Творчески маркетинг – Вера Пицева 
  1. Електронна търговия – Благовест Каменов 
  1. Видео маркетинг – Лариса Илиева 

Конкурсът се организира от Digital4Foundation – фондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България.

Организира различни инициативи в подкрепа на бизнеса и образованието. Мрежата от събития Digital4 събират заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

Очакваме с нетърпение следващото събитие и ви приканваме да се включите в него, и да покажете вашата креативност, целеустременост и успехи пред цяла България.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.