Digital Stars – Най-добри млади дигитални маркетолози 2020

конкурс digital stars

Конкурсът Digital Stars за най-добри млади маркетолози на България за 2020 година завърши въпреки усложнената ситуация в страната. За нас е истинска чест и удоволствие да бъдем партньори на подобен тип събития. 

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, коиото дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на таланти в сектора от цяла България.

Енергията и успехите на младите ентусиазирани маркетолози тази година впечатли специално подбраното жури от едни от най-добрите специалисти в отделните сфери, което е достатъчно само по себе си да ни радва. Това показва, че конкурсите от този тип са в основата на развитието на младите таланти и им дава платформа, чрез която могат да се докажат. 

Тази година отличията в категориите се присъдиха на впечатляващи млади маркетолози, които показаха креативност и аналитично мислене и се справиха блестящо със своите проекти: 

  1. Платена реклама(PPC) – Ивайло Тодоров 
  1. Маркетинг в социалните мрежи – Виктория Георгиева 
  1. Оптимизация за търсещи машини (SEO) – Димитър Карамаринов 
  1. Маркетинг чрез съдържание – Василена Василева 
  1. Маркетинг стратегии и бизнес развитие – Кристин Тодорова 
  1. Автоматизациичат ботове и Имейл маркетинг – Михаил Атанасов 
  1. Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг – Ивана Димитрова 
  1. Творчески маркетинг – Вера Пицева 
  1. Електронна търговия – Благовест Каменов 
  1. Видео маркетинг – Лариса Илиева 

Конкурсът се организира от Digital4Foundation – фондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България.

Организира различни инициативи в подкрепа на бизнеса и образованието. Мрежата от събития Digital4 събират заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

Очакваме с нетърпение следващото събитие и ви приканваме да се включите в него, и да покажете вашата креативност, целеустременост и успехи пред цяла България.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Бюлетин SEOMAX
Top Heading Element

Последни публикации

Съдържание

Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.