Услугите, предлагани от дигитална агенция SEOMAX

Услугите, предлагани от дигитална агенция SEOMAX

SEOMAX e резултатно-ориентирана дигитална агенция с дългогодишен опит. Една от нашите основни цели е да предоставим на нашите клиенти цялостни дигитални решения за техния бизнес. Затова през годините работихме упорито, за да изградим богато портфолио с нужните услуги, както и екип от опитни и мотивирани специалисти. 

В тази статия ще ви разкажем повече за услугите, които предлагаме в Дигитална агенция SEOMAX, за да прецените сами как може да помогнем на вашите дигитални идеи да се превърнат в реалност и да се развиват успешно. Ако след тази статия имате допълнителни въпроси, може да намерите повече информация за всяка от услугите на нашия сайт, както и като изпратите запитване към нашия екип. 

Уеб разработки

уеб разработки

Изработка на сайт и уеб дизайн

Днес е немислимо бизнесите да функционират успешно без да имат собствен уеб сайт. Той е лицето на вашия бранд и едно от първите места, на които потребители, потенциални клиенти и партньори ще потърсят информация за вас. Затова нашият опитен уеб екип ще ви помогне да създадете функционален корпоративен сайт с модерен дизайн, отговарящ на потребителските очаквания.
Също така, нашите специалисти могат да ви бъдат полезни и за подобряване визията и представянето на вече съществуващ сайт: редизайн, повишаване скоростта на зареждане, прехвърляне на сайта, създаване на нови лендинг страници и др. 

В случай,че искате да се запознаете с вече реализирани наши сайтове, може да разгледате нашето портфолио. 

Изработка на онлайн магазини

Ако планирате да навлезете във висококонкурентния сектор на електронната търговия, ние ще ви помогнем да изградите вашия онлайн магазин и да положите основите на успешен онлайн бизнес. През годините сме изработили значителен брой онлайн магазини, съобразени с нужните на бизнеса ви, както и с очакванията на потребителите. Функционална мобилна версия, уникален дизайн, многоезичност, интеграции с куриери са само част от предимствата, които ще получите, избирайки изработка на онлайн магазин от SEOMAX.

Уеб програмиране

Услугата ни уеб програмиране е изключително практична в случаите, когато готовите решения не са подходящи и имате нужда от къстъмизирани допълнения във вашия сайт или онлайн магазин. Нашите уеб специалисти работят с широк набор от технологии и ще ви помогнат да изградите допълнителни модули и функционалности, които ще ви усленят по-добре работата, а вашите клиенти ще получават по-високо потребителско удовлетворение. 

Ако имате конкретна идея наум, свържете се с нашия екип, за да обсъдим как бихме могли да я осъществим. 

Изработка на онлайн магазин под наем (SAAS)

SaaS (Software as a service) решенията са практична възможност за стартиращи предприемачи  да верифицират бизнес идеята си и да развият свой собствен онлайн магазин, без да правят голяма финансова инвестиция. За да предложим тази услуга на нашите клиенти, си партнираме с водещата платформата за електронна търговия GombaShop. Още по-хубавото е, че нашият екип ще ви помогне, като създаде вашия онлайн магазин и го приведе в работен режим в изключително кратки срокове.

Поддръжка на сайт

Всеки сайт има нужда от периодични ъпдейти, за да функционира правилно. Понякога се случват и по-сериозни технически проблеми, които ако не бъдат отстранени навременно, могат да окажат негативно влияние върху вашия сайт и потребителското преживяване на клиентите ви. Затова ние предлагаме гъвкави пакети за поддръжка на сайт, съобразени с нуждите на клиентите. Повече информация за условията и цените, може да откриете в сайта ни.

VR Турове

VR туровете предлагат чудесна възможност да покажете своя офис, хотел, заведение, магазин или друго подобно място, на  вашите посетители и клиенти. Виртуалните обиколки са много ангажиращи и привличат интереса на потребителите. Освен това, могат да повлияят положително на решение да посетят това място. Ако търсите начин да се откроите от конкурентите ви и да предоставите едно ново изживяване на вашите клиенти, VR туровете може да са решението, от което се нуждаете. 

Маркетинг и реклама

Маркетинг и реклама

Онлайн реклама

Онлайн рекламата е мощен инструмент, който ще ви позволи да позиционирате бизнеса си успешно в дигиталното пространство и да получите всички предимства, които следват от това. Екипът от маркетинг специалисти на SEOMAX ще ви помогне да откриете най-подходящите онлайн канали за реклами и да изградите ефективна стратегия, за да постигате високи резултати.

Email маркетинг

Имейл маркетингът продължава да бъде една от стратегиите, които носят впечатляващи резултати за продажбите на онлайн магазини. За целта обаче е важно добре да познавате този рекламен канал и да го използвате умело, иначе рискувате да попаднете в спам папката. Нашият екип ще ви помогне на създадете и изпълнявате ефективна стратегия за имейл маркетинг, която ще ви позволи да постигате конкретни бизнес цели. 

Facebook и Instagram 

Най-голямата социална мрежа Facebook, заедно с Instagram продължават да бъдат едни от най-ефективни и най-предпочитани канали за реклама в дигиталното пространство. Това от своя страна създава и голяма конкуренция между брандовете. Ако търсите начин да се възползвате от техните предимства, ние ще ви помогнем да управлявате ефективно вашите Facebook и Instagram реклами. 

Google Реклами

Google Ads също предлага отлични възможности за реклама на вашия бизнес. Всеки ден се извършват милиони търсения в Google, а рекламите ви позволяват да се визуализирате над органичните резултати и моментално да привлечете погледите на потенциалните ви клиенти. Ако нямате предишен опит, Google рекламите и откриването на подходящия стратегически подход, може да ви се сторят сложни – настройване на профили, избиране на ключови думи, оптимизиране на кампании и т.н. Експертите ни в Google рекламата могат да направят всичко това за вас.

Маркетинг в социалните мрежи

Все повече бизнеси осъзнават колко важно е присъствието им в социалните мрежи, но малцина са тези, които успяват да се откроят и да ангажират вниманието на потребителите. Нашата услуга е насочена към това ефективно да развивате профилите си в социалните мрежи като Facebook, да увеличите феновете си и не на последно място да създавате интересни публикации, с които да привлечете и задържите вниманието им. 

eCommerce Max

Успешното развитие на онлайн магазин изисква да се възползвате оптимално от възможностите на различните маркетингови канали. Именно в помощ на онлайн търговците, които искат да увеличат продажбите си, използвайки възможностите на дигиталния маркетинг, създадохме услугата eCommerce Max. Тя комбинира Facebook реклами, Google реклами и SEO оптимизация, така че да ви помогне да повишите конверсиите на онлайн магазина и да развивате вашия онлайн бизнес. Ако и вие сте собственик на онлайн магазин, препоръчваме ви да разгледате предлаганите пакети.

SEO Оптимизация

SEO Оптимизация

SEO оптимизация на сайтове и онлайн магазини

В последните години SEOMAX активно специализира в SEO оптимизацията на сайтове и онлайн магазини. Нашите специалисти ще ви помогнат да класирате сайта си на челните позиции, като използваме и следваме само одобрените от Google SEO техники. За да осигурим нужната гъвкавост на нашите клиенти, предлагаме тази услуга в различни пакети, така че да откриете най-подходящото решение за нуждите на вашия бизнес. 

Линк билдинг услуги

Изграждането на качествени хипервръзки (линк билдинг) е един от важните показатели, които алгоритмите на търсачките следят и който се оказва важен фактор за вашето класиране. Ние ще ви помогнем да изградите ефективна стратегия за линк билдинг, която ще ви помогне да постигнете високи SEO резултати и да повишите органичния трафик и разпознаваемостта на бранда ви.

Технически анализ на уеб сайт

Навременното откриване и отстраняването на техническите проблеми от вашия сайт, е много важно за успеха на SEO усилията ви. Ако полагате усилия за създаване на съдържание и изграждане на линкове, те няма да ви донесат очакваните високи резултати, ако сайтът ви зарежда бавно или има друг тип технически проблеми. С помощта на нашата услуга ще получите професионален технически SEO анализ, който ще ви покаже спешните проблеми, които трябва да отстраните с приоритет, както и по-малки такива, които също не бива да подценявате и трябва да коригирате във времето. 

Анализ на съдържанието и копирайтинг услуги

Полезното съдържание, което брандът ви предлага, е изключително атрактивно за потребителите и има потенциал да ви превърне в авторитет във вашата ниша. Ако до този момент обаче не виждате резултати от вашите усилия, ние ще ви помогнем. Нашият екип ще извърши на анализ на съдържанието, което сте създали досега, за да открие евентуални пропуски и да ви даде конкретни насоки какво може да промените, за да отговорите на добрите практики. В случай, че не разполагате със специалист, който да създава интересно и ангажиращо съдържание за вашия блог или социалните ви мрежи, бихте могли да се възползвате и от нашите професионални копирайтинг услуги. 

Локална SEO оптимизация

Ако вашият бизнес разполага и с физически обекти, като магазин, ресторант, кафе и т.н., това не означава, че не може да използвате възможностите на дигитални маркетинг, за да привлечете повече посетители. Точно обратното, локалната SEO оптимизация ще ви помогне да направите физическия си бизнес по-видим за потенциалните ви клиенти. Ако искате да се възползвате от тази възможност, не се колебайте да се свържете с екипа ни. 

Брандинг и стратегии

Брандинг и стратегии

SEOMAX Ефект

“SEOMAX Ефект” е специализирана услуга, която представлява Ваш изнесен онлайн маркетинг отдел от специалисти. Те ще следят репутацията ви онлайн, създават стратегии и рекламни кампании, извършват SEO оптимизация, създават нови сайтове и всичко нужно, за да може да растете в онлайн пространството и да увеличавате продажбите си.

Маркетинг стратегия и консултация

Имате страхотна бизнес идея, но не сте сигурни откъде да започнете или пък не получавате резултатите, които ви се иска маркетинговите ви усилия да носят? Избирайки услугата Маркетинг стратегия и консултация, вие имате възможността да се възползвате от експертизата на нашите маркетинг специалисти, както и да получите ефективни насоки, за да постигнете очакваните от вас резултати. 

Видео маркетинг

Видеото е един от най-ефективните и ангажиращи формати в момента. Ако искате да се възползвате от огромните му предимства, нашата услуга ви позволява да създадете корпоративно видео, което да представи вашия бранд в най-добрата му светлина, както и да спечели доверието на потенциални ви клиенти.

Онлайн маркетинг на работодателска марка

У нас повече от 70% от компаниите твърдят, че не могат да открият квалифицирани кадри, които да вземат предлаганите от тях позиции. От друг страна т.нар. таланти имат все по-широки възможности за избор и освен заплащането, за тях е важно да изберат компания, чиито ценности и фирмена култура споделят. Изграждането на работодателска марка е най-ефективният начин да привлечете качествени кадри, както и да задържите настоящите си служители. С помощта на онлайн маркетинга и нашите специалисти може да изградите силен работодателски бранд, който да носи ползи за вашия бизнес.

Графичен дизайн и брандинг

Един от начините да привлечете вниманието и да останете в съзнанието на вечно бързащите и затрупани от информация потребители, е да боравите умело в възможностите на дизайна. От изграждането на рекламни материали, визията на вашия сайт или физически магазин до избора на цветове и шрифтове – всичко това трябва да бъде внимателно подбрано, съобразено с аудиторията и на на последно място – с актуалните тенденции в дизайна. С подходящия дизайн значително увеличавате шанса да повишите разпознаваемостта на марката и да привлечете нови клиенти.

LinkedIn маркетинг и автоматизация

LinkedIn е най-голямата глобална мрежа на професионалисти и като такива тя може да бъде изключително полезна за вашия бизнес. Услугата LinkedIn маркетинг и автоматизация включва откриване на подходящата аудитория, оптимизиране на корпоративния ви профил, изграждане на цялостна стратегия, изготвяне на подходящи съобщения и изпращането им до потенциални клиенти на вашия бизнес. С тази услуга генерирате качествени лийдове и да разширите Вашата бизнес мрежа.

Криейтив & Комуникационни стратегии

Последна в нашия списък с услуги, но не и по значение, това е услугата Криейтив & Комуникационни стратегии. Тя помага на брандовете да изградят и поднесат правилните послания на своите аудитории, като изградят устойчиви връзки с тях. 

Ние продължаваме да развиваме своите услуги, за да предоставим решенията, от които бизнесът ви се нуждае. Ако искате да научите повече за конкретна услуга или имате проект, който планирате да реализирате, доверете се на нашият опит! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Top Heading Element

Свържете се с нас

Заявете среща

Обадете ни се

Изпратете запитване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.